Președintele Iohannis: Adoptarea monedei euro este cel mai important proiect de ţarăKlaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis au oferit o recepție la Palatul Cotroceni pentru a marca Ziua Europei. La eveniment au participat foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta şi membri ai cabinetului său, dar şi Patriarhul României. Singurul fost preşedinte care a lipsit de la recepţie, deşi a fost invitat, a fost Traian Băsescu.

Klaus Iohannis ar putea avea consultari si cu parlamentarii de diaspora
Klaus Iohannis ar putea avea consultări și cu parlamentarii de diaspora

Klaus Iohannis le-a vorbit celor prezenţi despre două mari obiective europene ale României: intrarea în spaţiul Schengen şi aderarea la zona euro.

„Adoptarea monedei unice euro reprezintă, fără îndoială, cel mai important proiect de ţară după aderarea României la Uniunea Europeană. Aderarea la zona euro impune însă o pregătire serioasă şi un efort susţinut şi bine coordonat în următorii ani din partea tuturor actorilor relevanţi politici, guvernamentali, bancari. Am convingerea că, în scurt timp, vom face paşi semnificativi pentru a deveni membri ai spaţiului Schengen. Trebuie să consolidăm spaţiul Schengen ca singura opţiune viabilă pentru siguranţa cetăţenilor noştri”, a spus Klaus Iohannis la recepţie.

Etichete: Cotroceni, Klaus Iohannis, ziua Europei

0/1 COMENTARII
MUNTEANU
09 mai 20:22
+0
VOTURI
-0
Numai pentru oameni ”ARSI” de dorinta, NU de nevoie.

Modalitate LEGALA de imbunatatire a situatiei financiare. Urmati prin email, la domiciliu, un curs GRATUIT cu instruire de la zero, dupa care deveniti dezvoltatori afacere inclusiv pe piata Americana de carti elecronice (E-Book ) si castigati bani GARANTAT in functie de implicare si realizari, prin contract legal cu Editura ePublishers Srl. Pentru informatii complete, trimiteti mesajul “PROIECT” la adresa de email : cmunteanu55@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE