Klaus Iohannis va RETURNA banii obţinuţi din închirierea casei din centrul SibiuluiAdministraţia Prezidenţială anunţă că preşedintele Klaus Iohannis va returna banii obţinuţi din închirierea casei din centrul Sibiului, după comunicarea deciziei Curţii de Apel Braşov .

Presedintele Iohannis anunta ca va returna banii obtinuti din inchirierea casei din centrul Sibiului
Preşedintele Iohannis anunţă că va returna banii obţinuţi din închirierea casei din centrul Sibiului
Foto: cancan.ro

"Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărţii Funciare numărul 9331 Sibiu, în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curţii de Apel Braşov. În contextul juridic creat, domnul Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiţiei şi, fără nicio îndoială, va returna de îndată sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov", transmite Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, nu mai sunt proprietarii casei din centrul municipiului Sibiu pierdută în instanţă, după ce Oficiul Judeţean de Cadastru a admis, luni, cererea Administraţiei Finanţelor Publice de radiere a dreptului de proprietate al celor doi, însă notarea poate fi contestată în 15 zile.

Klaus Iohannis şi soţia sa au pierdut definitiv casa din centrul municipiului Sibiu, unde funcţionează sediul unei bănci, în noiembrie anul trecut, în urma unei decizii a Curţii de Apel Braşov, după un proces care a durat mai mult de 16 ani. Soţii Iohannis nu au renunţat însă la imobil şi au depus contestaţie în anulare la Curtea de Apel Braşov. Magistraţii au stabilit iniţial termen pentru 4 ianuarie, apoi pentru 25 ianuarie. La termenul din 25 ianuarie, magistraţii au amânat până în 6 iunie judecarea acestei contestaţii. Procesul în care preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa cer revizuirea deciziei prin care au pierdut imobilul va fi judecat la Curtea de Apel Piteşti, după ce instanţa supremă a decis strămutarea cauzei de la Curtea de Apel Braşov.

Etichete: casă Iohannis, casa sibiu, iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE