Preşedintele Iohannis, despre decizia Curţii prin care pierde o casă: "Vom contesta această soluţie"Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni seară, că va contesta decizia Curţii de Apel Braşov, prin care a pierdut o casă din centrul Sibiului.

SONDAJ: Pe cine ar alege sibienii ca primar, in locul lui Klaus Iohanns
SONDAJ: Pe cine ar alege sibienii ca primar, în locul lui Klaus Iohanns
Foto: realitatea.net

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, luni seară, în cadrul unui interviu difuzat de TVR, ce părere are despre sentinţa privind pierderea unei case din Sibiu.

"Aceasta soluţie, după parerea mea, nu e bună, ma nemulţumeşte şi, împreună cu avocaţii, căutăm cele mai bune căi petnru a contesta această soluţie", a răspuns preşedintele.

Magistrații de la Curtea de Apel Brașov au decis împotriva președintelui Klaus Iohannis, în ceea ce privește o proprietate din centrul Sibiului.

Familia primarului Klaus Johannis a pierdut definitiv imobilul de pe strada Nicolae Bălcescu, nr 29. Sentința vine după 16 ani, cu zeci de procese.

În 2014, Tribunalului Brașov a anulat contractul de vânzare-cumpărare a imobilului din centrul Sibiului, iar recursul formulat de familia primarului și anunțat joi a menținut această decizie.

Etichete: casă Iohannis, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE