Preşedintele Iohannis: Sunt optimist în privinţa votului din Parlament asupra Guvernului CioloşPreşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seară, într-un interviu la TVR, că este optimist în privinţa votului din Parlament asupra Guvernului Cioloş.

A doua runda de consultari pe tema Brexitului, convocata luni de presedintele Iohannis
A doua rundă de consultări pe tema Brexitului, convocată luni de președintele Iohannis
Foto: realitatea.net

"Am avut doua runde de consultari cu liderii politici, atunci deja s-a vazut ca exista in fond doua solutii posibile: anticipate si un guvern independent, de tehnocrati. Dintre aceste variante am ales varianta unui premier independent pe care l-am rugat sa propuna un guvern tehnocrat. Avand in vedere acestea si afirmatiile facute de liderii politici sunt optimist in privinta votului de maine din plenul reunit al Parlamentului. Guvernul, care sper ca va fi investit maine, va avea un mandat de un an de zile. Nu putem vorbi de un program de guvernare pe termen lung. E vorba de un guvern care trebuie sa mearga mai departe, nu vrea nimeni sa opreasca Romania, sa stam un an de zile si pe urma sa avem alegeri.", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele a menţionat că premierul desemnat i-a prezentat propunerile de miniştri, însă a dorit să lase acestuia libertatea de a alege şi nu a intervenit în nicio speţă.

"N-am avut obiecţii faţă de propunerile prim-ministrului desemnat, dar, sigur, am discutat pe marginea acestei liste", a mai spus Iohannis.

Etichete: guvernul ciolos, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h