Preşedintele Klaus Iohannis i-a vizitat pe răniţii din incendiul de la ColectivPreședintele Klaus Iohannis i-a vizitat, joi seara, pe pacienții internați la Spitalul Militar, victime ale incendiului din clubul Colectiv.

Iohannis: Sunt necesare masuri de consolidare a securitatii
Iohannis: Sunt necesare măsuri de consolidare a securității
Foto: realitatea.net

"În cursul zilei de ieri, seara, am primit vizita domnului președinte Klaus Iohannis, care s-a interesat în aproape de ei și i-a vizitat pe fiecare în parte și le-a urat să se însănătoșească grabnic. A discutat cu aceia cu care putea să discute", a precizat, vineri, comandantul Spitalului Universitar de urgență Militar Central "Dr Carol Davila", Florentina Ioniță Radu, conform Agerpres.ro.

Ea a adăugat că, dintre cei 12 pacienți internați, doi se află în stare foarte critică.

"Sunt în continuare 12 pacienți internați, doi pacienți sunt în stare foarte critică. Pacienții au fost grefați, în afară de cei doi pacienți în stare foarte critică. În rest, toți pacienții care au avut nevoie de grefe de piele au fost grefați. Asupra a șase pacienți s-a efectuat grefă de piele. (...) La cei doi care au stare gravă nu am putut face ieri grefa de piele, pentru că starea lor nu a permis", a explicat Florentina Ioniță Radu.

Etichete: colectiv, incendiu, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE