Presedintele Pandurii Tg. Jiu, Eugen Pârvulescu, SUSPENDAT pentru ca ar fi aranjat un meciPresedintele echipei Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, a fost suspendat trei luni din functie de Adunarea Generala a Actionarilor. El este suspectat că ar fi aranjat meciul cu U Cluj, pierdut cu 1-0 pe propriul teren.

Presedintele Pandurii Tg. Jiu, Eugen Parvulescu, SUSPENDAT pentru ca ar fi aranjat un meci
Presedintele Pandurii Tg. Jiu, Eugen Pârvulescu, SUSPENDAT pentru ca ar fi aranjat un meci
Foto: panduriics.ro

"Astazi (n.r. miercuri) a avut loc Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul careia am fost suspendat din functia de presedinte pâna la 29 iulie. Mi s-a comunicat ca sunt suspect de blat la meciul pierdut cu Universitatea Cluj. Mi s-a transmis ca sunt suspendat pana la finalizarea anchetei, pentru ca se va realiza o ancheta in acest caz", a afirmat Parvulescu, conform Hotnews.ro.

Eugen Parvulescu a plecat de la Pandurii Targu Jiu la sfarsitul lunii august a anului trecut, el fiind instalat in functia de director sportiv la Universitatea Cluj, la 3 septembrie 2014. Ulterior, la 16 decembrie 2014, Parvulescu a revenit la Pandurii Targu Jiu si a preluat functia de presedinte al gruparii gorjene.

Partida Pandurii Targu Jiu - Universitatea Cluj, disputata la 20 aprilie 2015, in cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, s-a incheiat cu scorul de 0-1. Golul a fost marcat de Nuno Viveiros, in mintul 71.

Etichete: eugen parvulescu, liga 1, pandurii tg jiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h