Preşedintele Partidului România Unită şi-a depus candidatura la Primăria CapitaleiALEGERI BUCUREŞTI 2016. Președintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, şi-a depus luni, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei, el fiind însoţit de reprezentanţii PRU care vor intra în cursa electorală pentru primăriile de sector și pentru CGMB. Bogdan Diaconu a fost însoţit şi de fostul luptător Daniel Ghiţă, membru al "Patrulei Vlad Țepeș".

Presedintele Partidului Romania Unita si-a depus candidatura la Primaria Capitalei, luni (Foto gandul.info)
Preşedintele Partidului România Unită şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei, luni (Foto gandul.info)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Alegerile locale, pentru PRU, înseamnă o etapă din cursa pe care ne-am asumat-o de a schimba la față România, miza principală rămânând alegerile din toamnă. Dar pentru alegerile locale avem un obiectiv foarte clar: de a obține cât mai mulți consilieri locali, consilieri municipali, consilieri județeni, primari de comune, de orașe și președinți de CJ, astfel încât să intrăm în bătălia din toamnă pe ușa din față în Parlamentul României, cu fruntea sus, cu demnitate și cu un scor suficient de mare, prin care să determinăm viitorul României, conform valorilor pe care le promovăm", a declarat Bogdan Diaconu, după înscrierea la BEM, citat de romaniatv.net. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidații PRU pentru primăriile de sector sunt: Andrei Piticaș (Sectorul 1), Augustin Hagiu (Sectorul 2), Daniel Ghiță (sSectorul 3), Radu Bratu Iorga (Sectorul 4), Bogdan Lencu (Sectorul 5), Ion Dinuță (Sectorul 6).

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, bogdan diaconu, candidat partidul romania unita, Primăria Bucureşti, PRU

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE