Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns la spital după ce s-a simţit răuReprezentanţii Senatului anunţă că preşedintele Călin Popescu Tăriceanu şi-a anulat întâlnirile programate în cursul zilei de luni, deoarece s-a simţit rău şi medicii i-au recomandat odihnă.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a anulat intalnirile dupa ce s-a simtit rau
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a anulat întâlnirile după ce s-a simţit rău
Foto: satmareanul.net

"Preşedintele Senatului României, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a anulat toate întâlnirile programate astăzi şi nu va participa nici la activităţile din Senatul României. Pe fondul unor activităţi politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentara hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităţilor şi o ajustare a dietei.", transmite Senatul.

Vicepreşedintele ALDE Daniel Barbu a confirmat informaţia, luni, într-o conferinţă de presă, precizând că, în cursul dimineţii, Tăriceanu a fost la spital şi se află sub tratament.

În aceeaşi conferinţă de presă, copreşedintele ALDE Daniel Constantin a anunţat că formaţiunea îşi va anunţa, la sfârşitul acestei săptămâni, candidatul la Primăria Capitalei. Reamintim că Tăriceanu a anunţat că ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei.

Liderii ALDE precizează că pot strânge, până luni, 25.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii.

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte Senat, Senat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE