Prestaţie de excepţie a lui Tudor Chirilă, la VOCEA ROMÂNIEI, în memoria victimelor de la #ColectivTUDOR CHIRILĂ, VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. Tudor Chirilă a avut o prestaţie de excepţie, vineri seară, pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Antrenorul a cântat împreună cu trupa Vama, al cărei solist este, melodia "Declar piedută țară", în memoria victimelor de la Colectiv.

TUDOR CHIRILĂ, VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. Trupa Vama, al cărei solist este Tudor Chirilă, a interpretat un cântec care pare un protest faţă de starea în care se află România. Versurile stau mărturie: "Nu mai am ţară. O declar pierdută, o declar furată".

"Mulțumim, Vocea Romaniei, pentru ocazia de a cânta piesa asta într-un moment în care e mai actuală ca oricând! Declar pierdută țară, un cântec de pe albumul «2012»", au scris membrii trupei Vama pe pagina de Facebook.


Vocea Romaniei - Semifinala 2015: VAMA - Declar Pierduta Tara pe vocearomaniei.protv.ro

"Găsiți piesa "Declar pierdută țară" pe canalul Vama de YouTube, acolo unde zilele viitoare vom urca și filmarea momentului de la Vocea României din seara asta", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

 

Dormim adânc de vreo douăzeci de ani.Ne fură viața, plătim cu muncă și bani.Prea egoiști să ne unim în vreun...

Posted by Tudor Chirilă on Friday, December 11, 2015

Etichete: colectiv, tudor chirila, victime incendiu colectiv, vocea romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE