Preţul apartamentelor a explodat în Bucureşti. Cât a ajuns să coste o proprietate în Piaţa UniriiPreţul apartamentelor continuă să crească. Preţurile apartamentelor vechi în Bucureşti le-au ajuns pe cele din 2010 după ce au ajuns la 86.500 de euro. Zona Piaţa Unirii atinge un nou maxim.

Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucureşti

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au continuat să se scumpească în noiembrie, atât faţă de luna anterioară, cât şi faţă de perioada similară a anului trecut.

Comparativ cu no­iembrie 2016 creşte­rea este de 9,6% sau 7.550 de euro. Faţă de luna trecută preţurile au urcat în medie cu 500 de euro sau 1%, în condiţiile în care în septembrie faţă de august media urcase cu 2.450 de euro. Ca medie, cu 86.500 de euro, piaţa a atins un nivel similar cu cel din august 2010.

În continuare sunt patru zone din Bucureşti cu preţuri de peste 100.000 de euro pentru un apartament vechi de trei camere, iar alte trei urmează să intre în "club" anul viitor, cele din 1 Mai, Brâncoveanu şi Moşilor.

Etichete: apartamente, apartamente Bucureşti

0/3 COMENTARII
evikuhesaec
03 iun 01:56
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Buy Amoxicillin ole.dnki.b365.ro.uir.sg http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
avisodefizakv
03 iun 01:20
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online lfp.qaba.b365.ro.rhe.mz http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
moraceve_verogilda73@hotmail.com
17 dec 11:18
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, doamnă / doamnă

Sunt doamna GILDA Veronica Morales Acevedo, intru în contact cu tine să vă informez că eu sunt un cuvânt serios credincios de bună credință care oferă împrumuturi tuturor persoanelor care au nevoie gravă de a putea rambursa acest împrumut fără griji. Ofertele mele de împrumut au o durată cuprinsă între 01 și 25 de ani cu o rată de rambursare de 1% pe întreaga perioadă de rambursare.

 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să mă contactați pe adresa mea de email: moraceve_verogilda73@hotmail.com

 
ATENȚIE: Nu te scuipa de creditori falsi pentru a-ți regreta, pentru că publică multe pe site-uri, ascunzându-se ca pe un împrumutător care te-a rupt. Vă mulțumesc pentru contactul cu mine și așteptând să vă citesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE