Preţul apartamentelor vechi din CAPITALĂ a scăzut în luna aprilieLocuinţele din zonele bucu­reş­tene 13 Septembrie, Dristor şi Dru­mul Taberei s-au ieftinit în lu­na apri­lie, comparativ cu mar­­tie.

Apartamente Bucuresti
Apartamente București

Astfel, pre­ţul mediu al unui apar­ta­ment vechi în Ca­pi­tală a ajuns luna tre­­­cută la 78.350 de euro, cu 550 de euro mai pu­ţin de­cât în martie, po­tri­vit in­de­xu­lui imo­biliar al ZF.

Astfel, un apartament în zona 13 Septembrie costa, în aprilie, 72.000 de euro, cu 8.000 de euro mai puţin decât în martie. Pentru o locuinţă în Dristor, un cumpărător plătea luna tre­cută 67.000 de euro, faţă de 77.000 de euro cu o lună în urmă, iar preţul unui apartament în Drumul Taberei a coborât de la 68.000 la 63.000 de euro. La polul opus, creş­teri ale pre­ţu­rilor au fost în­re­­gis­­tra­­te în zo­ne­le Ber­ceni, Crân­gaşi, Ian­cu­­lui şi Vitan Mall.

Faţă de luna aprilie a anului tre­cut, creşterea preţului mediu pen­tru un apartament vechi este 1.650 de euro, adică un avans de 2,15% în douăsprezece luni.

Etichete: apartamente ieftine, apartamente ieftine capitala, apartamente vechi bucuresti, piata imobiliara capitala, pret apartamente bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h