Călătoria cu avionul pe ruta București-Iași, mai ieftină decât călătoria cu trenulConcurența Tarom-Blue Air a ieftinit considerabil biletele de avion de pe ruta București-Iași și retur, astfel încât prețul unui bilet de avion este comparabil cu prețul unui bilet de tren.

Pretul unui bilet de avion pe ruta Bucuresti-Iasi, mai mic decat calatoria cu trenul
Prețul unui bilet de avion pe ruta București-Iași, mai mic decât călătoria cu trenul
Foto: sxc.hu

În urmă cu o săptămână, Tarom și Blue Air au început să se dueleze în oferte pentru cursa București-Iași și retur. Blue Air a fost prima care a anunțat în urmă cu aproximativ o săptămână că introduce câte două curse zilnice spre București, de pe 25 octombrie, la un preț ce pornește de la 82 de euro (dus-întors), amintește greatnews.ro.

Apoi, Tarom a anunțat că oferă reduceri importante pe aceeași rută. Mai exact, biletele celor de la Tarom, rezervate după 1 august pentru curse efectuate după 25 octombrie, vor costa de la 79 de euro.

În acest tarif intră un bagaj de mână de până la 10 kilograme și un bagaj de cală de maxim 23 de kilograme. De asemenea, în prețul biletului este inclusă și o gustare, un sanwich sau o prăjitură.

Însă imediat a venit și replica celor de la Blue Air, care au postat pe site un anunț prin care precizează că zborurile dus-întors pe ruta Iași-București au prețuri începând cu 61,8 euro. Prețul este comparabil cu cel al unui bilet dus-întors, pe aceeași rută, cu trenul, la cușetă. Drumul cu trenul durează peste 7 ore, cel cu avionul- doar o oră.

Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Iași, Blue Air a mai anunțat o reducere de 14,99% pentru toate zborurile din perioada 1 septembrie 2015 – 26 martie 2016. Astfel, rezervarea unui bilet de avion pentru un zbor dus-întors pe ruta Iaşi – Bucureşti cu plecarea pe 26 octombrie şi întoarcerea pe 2 noiembrie va costa 54,32 euro.

Etichete: bilet avion, Blue Air, tarom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h