Preţurile apartamentelor, în creştere cu până la 10.000 de euro, în majoritatea zonelor din CapitalăÎntr-o singură lună, preţurile apartamentelor vechi cu trei camere au înregistrat creşteri semnificative, în mai multe zone din Capitală. Într-un cartier, creşterea raportată în aprilie faţă de luna anterioară a ajuns la 10.000 de euro.

Se ieftinesc chiriile in Bucuresti la inceputul verii
Se ieftinesc chiriile în București la începutul verii

Deşi de la înce­putul anului pre­ţurile au consemnat în fie­care lună va­riaţii fie pe plus, fie pe mi­nus, în general însă aces­tea înregis­trează în ul­tima perioadă o ten­dinţă de sta­bili­zare, semn că sec­to­rul rezi­denţial înce­pe să-şi revină după o lun­gă perioa­dă de criză.

În luna aprilie, preţul mediu al aparta­men­telor vechi cu trei camere din Bucureşti, a ajuns la 76.700 de euro, în creştere cu 1,8% faţă de luna martie şi cu 2,9% faţă de a patra lună a anului prece­dent, po­trivit Indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anun­ţul Telefonic.

În zona Con­stan­tin Brâncoveanu, apartamentele vechi de trei camere s-au scumpit cu 8.000 de euro în luna aprilie, până la 77.000 de euro, în timp ce în cartierul Titan lo­cuin­ţe­le de lângă Vitan Mall au ajuns la 87.000 de euro, în creştere cu 4.000 de euro. Însă, cea mai mare creştere înregistrată într-o singură lună a fost raportată în zona Unirii, unde preţurile apartamentelor vechi cu trei camere au crescut de la o medie de 117.000 euro în martie, la 127.000 de euro, în aprilie 2015.

Pe de altă parte, în cartiere precum 1 Mai preţurile au scăzut cu 5.000 de euro, până la 88.000 de euro, iar în zona Mi­li­tari acestea au „pierdut" circa 2.000 de euro în valoare, până la 61.000 de euro.

Preţurile medii ale apartamentelor vechi de trei camere au cunoscut o scădere masivă după 2008, când se tranzacţionau în medie cu 139.000 de euro, adică aproape dublu faţă de preţul lor din prezent.

Etichete: apartamente, apartamente de vânzare, preţuri apartamente, preţuri apartamente Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE