Preţurile benzinei şi motorinei cresc din nou. Vor depăşi pragul de 7 lei/litruPreţurile benzinei şi motorinei cresc din nou, depăşind un nou prag istoric. Litrul de carburant ajunge să depăşească 7 lei pe litru în unele stații.

Benzina si motorina se scumpesc din nou: vor depasi pragul istoric de 7 lei pe litru
Benzina şi motorina se scumpesc din nou: vor depăşi pragul istoric de 7 lei pe litru

Benzina şi motorina se scumpesc din nou, depăşind un nou prag istoric. Litrul de carburant ajunge să depăşească 7 lei pe litru în unele stații, scrie romaniatv.net. 

Carburanţii s-au scumpit deja. De la 1 aprilie, românii plătesc mai mult decât germanii sau francezii pentru un litru de motorină. De asemenea, pentru benzină, românii plătesc mai mult decât austriecii şi spaniolii.

Carburanţii s-au scumpit pentru că a intrat în vigoare acciza suplimentară prevăzută de guvernul Ponta, de 7 eurocenţi, care măreşte preţul unui litru cu peste 40 de bani.

Etichete: benzină, motorină, scumpire

0/1 COMENTARII
caine
15 apr 20:00
+0
VOTURI
-0
e edificator faptul ca nu sunt comentarii ! adica e in spiritul romanesc sa nu comentam. romanul gaseste imediat o parte buna in orice necaz.parca ii si aud: lasa ca se putea si mai rau, lasa ca e bine ca facem miscare, etc

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE