Preţurile brazilor în Bucureşti cu o săptămână înainte de CrăciunCu aproape o săptămână înainte de Crăciun, preţurile brazilor variază, în cele mai multe oraşe din ţară, între 30 şi 200 de lei, în funcţie de înălţime şi coroană, cei mai mulţi fiind aduşi din import. 

Pretul brazilor
Prețul brazilor

În Capitală, preţurile brazilor de Crăciun variază între 50 şi 300 de lei, aceştia având între unu şi 12 metri înălţime. Cei mai mulţi dintre pomii comercializaţi sunt din import, din Danemarca, Ungaria, Germania sau Austria, scrie news.ro.

La intrarea în unele parcuri sau în parcările unor centre comerciale au fost amenajate spaţii unde sunt vânduţi brazi, preţurile pornind de la 59 de lei şi ajungând la 79 de lei. Comercianţii spun că aceşti brazi pot fi cumpăraţi şi în rate.

În pieţe, preţul brazilor variază între 40 şi 80 de lei, dar mulţi dintre cumpărători spun că mai amână achiziţionarea unuia în speranţa că îl vor lua mai ieftin cu o o zi sau două înainte de Crăciun.
Brazii pot fi cumpăraţi şi de pe internet, unde preţurile pornesc de la 40 de lei pentru un pom în ghiveci, de aproximativ 40 de centimetri.

Etichete: brazi, brazi bucuresti, brazi romania, pretul brazilor, România

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE