Prezentatoarea Oana Zamfir de la Digi24 a revenit pe post, la 10 zile după gafa cu MunteanuOana Zamfir, prezentatoarea Digi24 care a făcut o gafă acum câteva zile, întrebându-l pe Marian Munteanu dacă a fost în Piața Universității când au venit minerii, a revenit, sâmbătă, la pupitrul ştirilor Digi 24.

Prezentatoarea Oana Zamfir de la Digi24 a revenit pe post, la 10 zile dupa gafa cu Munteanu
Prezentatoarea Oana Zamfir de la Digi24 a revenit pe post, la 10 zile după gafa cu Munteanu
Foto: CLICK.RO

 Prezentatoarea TV a fost scoasă de pe post după ce, în ediţia din 21 octombrie a emisiunii, l-a întrebat pe Marian Munteanu, liderul studenţilor în timpul Mineriadei din 1990, dacă a fost şi el prezent în Piaţa Universităţii „când au venit minerii“.

Oana Zamfir şi-a reluat activitatea la Digi 24 sâmbătă, 31 octombrie, după o pauză de aproximativ zece zile, potrivit site-ului reportervirtual.ro

Conducerea Digi24 a scos-o de pe post pe Oana Zamfir, după ce în ediţia din 21 octombrie, a gafat în timpul unei intervenţii în direct prin telefon a lui Marian Munteanu, liderul studenţilor în timpul Mineriadei din 1990.  „Aţi fost şi dumneavostră în Piaţa Universităţii, în acea perioadă, când au venit minerii?“, l-a întrebat Oana Zamfir pe Marian Munteanu. După o clipă stânjenitoare de tăcere, Munteanu a răspuns: „Da, am trecut şi eu pe acolo...“.

Etichete: Marian Munteanu, oana zamfir

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE