Prigoană face campanie electorală şi la metrouSilviu Prigoană promite că, dacă va fi ales primar, pe lângă aspirarea străzilor, reducerea facturilor la întreţinere cu 25% sau curăţarea oraşului de maidanezi, va asigura şi transport public gratuit. Cele mai bune locuri pentru a promova aceste promisiuni, sunt, desigur, pe lângă autobuzele RATB, staţiile de metrou, frecventate, în majoritatea cazurilor, de bucureştenii care nu posedă autoturisme.

Stâlpii de pe peronul staţiei de metrou Piaţa Unirii 2 au fost colantaţi electoral cu mesajele şi imaginea lui Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Generală. După ce şi-a pus mesajele pe mijloacele de transport în comun ale RATB, Regie condusă de un PDL-ist, Prigoană şi-a amplasat bannerele şi la metrou.

Noile afişe electorale au apărut la circa trei săptămâni după ce au fost scoase bannerele împotriva lui Sorin Oprescu, după sesizarea B365.ro.

Gheorghe Udrişte, actualul director Metrorex, un apropiat PDL, a fost şeful Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei în mandatul primarului Adriean Videanu, unde ajunsese tot din funcţia de director al Metrorex. În 2008, Udrişte a candidat din partea PDL, la Senat.

Etichete: banner, candidat, electoral, metrou, Piaţa Unirii, Primăria generală, Silviu Prigoană

0/0 COMENTARII
marina
27 mai 17:34
+0
VOTURI
-0

chiar merita din plin prigoana sa fie primarul capitalei, eu una am sa il votez pentru merita, si pentru ca am nevoie de un om care sa faca ceva pentru aceasta capitala. Si din cate se vede prigoana o sa faca asta. Succes.

daniela
27 mai 17:18
+0
VOTURI
-0

prigoana merita din plin sa castige aceste alegeri, de un om ca el avem nevoie, pentru ca acesta capitala sa arate si ea din ce in ce mai bine. Asa ca haide-ti la vot.

bianca
27 mai 17:03
+0
VOTURI
-0

de un primar ca prigoana avem nevoie, asa ca haideti sa mergem la vot ca el sa ne reprezinte de acum incolo, pentru ca de un om ca el avem nevoie.un om dornic si capabil sa isi duca sarciniile la bun sfarsit.

ana
27 mai 16:47
+0
VOTURI
-0

numai cuvinte de lauda pentru prigoana, daca iese primar aceasta capita va arata minunat, pentru ca este un om care este dornic si capabil sa isi faca treaba. Braco prigoana si suntem alaturi de tine/

flavia
27 mai 16:35
+0
VOTURI
-0

chiar merita sa il votam pe prigoana sa ne fie primar, mai rar oameni ca el care sa le faca placere sa munceasca, sa scapam odata de ascest hot de oprescu.

carmen
27 mai 16:23
+0
VOTURI
-0

chiar merita prigoana sa fie primar, sa scapam odata de oprescu asta care numai ne-a furat si ne-a mintit. Uitati-va la prigoana ce om sincer si dornic de munca este, de el avem nevoie.

sabrina
27 mai 16:11
+0
VOTURI
-0

cel mai tare primar o sa fie prigoana, acest om merita din plin sa castige, mai ales ca stie ce vrea si cu siguranta o sa isi faca treaba foarte bine. Asa ca hai prigoana.

andra
27 mai 15:56
+0
VOTURI
-0

prigoana merita sa fie primarul capitalei, este omul cel mai capabil si cel mai dornic de munca, de un om ca el avem nevoie sa ne conduca, nu de un mascarici ca oprescu, care nu stie altceva decat sa ne fure si sa ne minta.

andra
26 mai 23:08
+0
VOTURI
-0

prigoana este cel mai bun primar care o sa il aiba aceasta capitala, in sfarsit scapam de oprescu asta, de acest mincinos si hot.hai prigoana

ioana
26 mai 21:18
+0
VOTURI
-0

prigoana este cel mai bun primar care o sa il aiba aceasta capitala, in sfarsit scapam de oprescu asta, de acest mincinos si hot.

sica
26 mai 16:35
+0
VOTURI
-0

Eu l-am cunoscut pe Silviu personal si tin sa spun ca e un om cinstit si care se tine de cuvant, ce spune aia face!! E un bun vecin, iar gradina lui e pe cale sa se mareasca: va cuceri Bucurestiul!

rodil
26 mai 16:35
+0
VOTURI
-0

Era si cazul sa vina cineva la primaria generala care sa echilibreze lucrurile in Bucuresti, Prigoana este un om cu potential, un om care merita toate voturile noastre!

feli
26 mai 16:34
+0
VOTURI
-0

Prigoana este cel mai potrivit pentru a lupta cu Oprescu, De oameni ca Prigoana sau Udrea are nevoie Primaria Generala a capitalei

fergie
26 mai 16:34
+0
VOTURI
-0

Prigoana stie care sunt problemele capitalei , bun administrator de firma, familist, serios

lori
26 mai 16:34
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic pentru capitala. Prigoana sunt sigur ca va face si va schimba mersul capitalei

lulu
26 mai 16:33
+0
VOTURI
-0

prigoana este un bun gospodar si merita votat . bv LUI !!

lele
26 mai 16:33
+0
VOTURI
-0

Trebuie sa-l invinga pe hotul si banditul de Oprescu. Pe B365 apar vilele lui din Bucuresti, in Grecia acum cateva luni si-a mai cumaorat cateva vile!!! Acest nenorocit a furat tot ce s-a putut prin firmele lui cu sediile in Cipru, licitatiile toate au fost luate de firmele lui....Voi il imbogatiti datorita naivitatii voastre!

cici
26 mai 16:33
+0
VOTURI
-0

prigoana este candidatul ideal pentru PG...avem nevoie de o persoana as aca el,muncitoate,gospodar,bun administrator! este timpul sa scapam de oprescu si de intreg USL!

coman
26 mai 16:32
+0
VOTURI
-0

Prigoana - in sfarsit cineva cu capul pe umeri si pus pe treaba! Imi pare bine ca va candida un om de valoarea si cu experienta lui, sa am si eu cu cine sa votez de data asta!

fane
26 mai 16:32
+0
VOTURI
-0

Hai cu pliciul pe Oprescuu, sa il dam jos odata ca nu il mai satura buzunarul, s-a imbagatit de cand e primar cati altii intr-o viata, are terenuri si vile peste vile, curg banii pe el si orice proiect ajunge sa coste dublu si chiar triplu pana la urma, asa nu se mai poate!

fredo
26 mai 16:32
+0
VOTURI
-0

Era si cazul sa vina cineva la primaria generala care sa echilibreze lucrurile in Bucuresti, Prigoana este un om cu potential, un om care merita toate voturile noastre!

romeo
26 mai 16:31
+0
VOTURI
-0

Prigoana a dovedit ca este un bun conducator si se va descurca la conducerea primariei !!

franco
26 mai 16:31
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic pentru capitala. Prigoana sunt sigur ca va face si va schimba mersul capitalei!

orli
26 mai 16:30
+0
VOTURI
-0

Daca prigoana va ajunge primar, se va schimba in totalitate fata Bucurestiului

luis
26 mai 16:30
+0
VOTURI
-0

Silviu nu s-a ferit sa-si puna viata personala pe sticla, deoarece si el si Bahmuteanca sunt oameni fara perdea, iar faptul ca nu are nimic de ascuns si se poarta tipic romaneste il va ajuta in campanie. Numai bine, Silviule

robi
26 mai 16:29
+0
VOTURI
-0

Parerea mea este ca Prigoana ar trebui sa-i ia locul nemernicului asta de Oprescu, care a jucat destul teatru si nu a facut nimic!Nu-l mai crede nimeni acum!

migu
26 mai 16:28
+0
VOTURI
-0

Bun acest Prigoana pentru postul pentru capitala !! Succes la alegeri !! Oprescu, un smecher care nu cunoaste administratie, nu stie ce inseamna munca adevarata, deoarece el este un comunist si fiu de securist care a fost invatat sa minta sa fure si sa insele, a ajuns sa isi numere zilele pana la inlocuirea lui in functie !! !!

rafi
26 mai 16:28
+0
VOTURI
-0

Silviu Prigoana este salvarea Bucurestiului de banditul Oprescu care n-a facut absolut nimic in cei 4 ani la PG !!

elena
26 mai 16:28
+0
VOTURI
-0

prigoana are toate sansele sa castige la PG,care toate sustinerea noastra, a Bucurestiului! in sfasit scapam de USL!

jeni
26 mai 16:27
+0
VOTURI
-0

ne-am saturat sa fim furati de oprescu si mai nou de papagalul de ponta! sa plece si sa ne lasa in pace! il vrem pe prigoana la PG,vrem sa fim din nou condusi de PDL!

kapi
26 mai 16:27
+0
VOTURI
-0

prigoana va fi un primar care va munci cu adevarat pentru noi si care nu ne va fura deoarece stie foarte bine ca noi avem nevoie de sprijin,nu sa fim furati asa cum ne-a furat oprescu...cat de curand posibil vom scapa de ciuma asta USL-rusofili,care sunt blestemul acestei tari! Prigoana,te sustinem !

bozo
26 mai 16:27
+0
VOTURI
-0

prigoana va iesi primar general.asta este clar pentru toata lumea! ne-am saturat de promisiunile false ale lui oprescu-hot!

piti
26 mai 16:26
+0
VOTURI
-0

prigoana este cel care ne va scapa de hotul de oprescu si de intreaga mafie usl-ista care a pus stapanire pe tara asta si care ne duce cu pasi grabiti spre faliment si spre rusine! sa-l sustinem pe prigoana .

zani
26 mai 16:26
+0
VOTURI
-0

Prigoana il poate bate pe Oprescu fluierand, fie si numai daca scoate la iveala masluirea listelor de adeziuni de la campania trecuta a lui Oprescu

luci
26 mai 16:26
+0
VOTURI
-0

Domnul Silviu Prigoana sa dovedit a fi un bun conducator dupa cum ii merg firmele de salubrizare si tot ce mai detine !! Nu zic dc nu ar face si asa cu Bucurestiul nostru pe care Oprescu l`a nenorocit !!!

piki
26 mai 16:25
+0
VOTURI
-0

Familist convins seriozitate maxima . un bun om si cu bun simt nu ! Dc l`as vota pe Oprescu si nu pe Prigoana ? HAI PRIGOANA

rada
26 mai 16:25
+0
VOTURI
-0

Prigoana eu zic ca este mult mai capabil decat multi politicieni care sunt la putere , numai zic decat Oprescu .

vali
26 mai 16:24
+0
VOTURI
-0

Da intr`adevar Prigoana are ceva aparte pentru a fi liderul capitalei .Eu unu l`as vota pe D-nl Prigoana !!

titi
26 mai 16:23
+0
VOTURI
-0

Prigoana a dat dovada de multa seriozitate pe tot parcursu campaniei eu zic ca ar face treaba buna ca primar . Tine`o tot asa PRIGOANA respectele mele !!

kajol
26 mai 16:23
+0
VOTURI
-0

Prigoana este o persoana cu valori morale,cu principii nu ca mincinosul de Oprescu! Oprescu este mafiot securist . primar PRIGOANA !!

bomi
26 mai 16:22
+0
VOTURI
-0

Silviu prigoana este un model petru unii politiceni . in viitor vom vedea multe lucruri pentru bucuresti din partea lui am incredere in el.

puma
26 mai 16:22
+0
VOTURI
-0

Imi place Prigoana ca e dintr-o bucata, scurt si la obiect. E un bun administrator, o sa il votez. Oprica n-a facut nimica.

mimi
26 mai 16:22
+0
VOTURI
-0

Bucuresteni, trebuie sa scapam de oprescu, de Pnl, psd de toata clica asta aceasta imbaxita care si-au batut joc de noi cei care avem pretentii. Bucuresteni, numai dati votul acestor nenorociti! Bucuresteni, votati-l pe Prigoana, singurul om potrivit la PG....este gospodar este un bun administrator…

nicu
26 mai 16:21
+0
VOTURI
-0

Oprescule lasa-ne ...nu o sa te mai voteze nimeni in iunie..Prigoana este cu mult mai presus decat tine..chiar daca ai mai multi fani pe retelele de socializare..cu asta o sa ramai..

lili
26 mai 16:21
+0
VOTURI
-0

Prigoana este cel mai potrivit pentru a lupta cu Oprescu,este o persoana integra care speram ca va inlatura genul de muste scarboase ca Oprescu.

sasha
26 mai 16:20
+0
VOTURI
-0

Tine-o tot asa Prigo !!! Ai un vot de la mine.Daca vei sa devi Primar si vei coordona sefia Primariei Capitalei precum faci cu firma de curatenie la noi in tara si peste hotare jos palaria in fata ta.

khan
26 mai 16:20
+0
VOTURI
-0

Ajunge cat a furat cat a mintit , Oprescu a ajuns cel mai costisitor primar din istoria acestei tari, a depasit pana si cheltuielile pe care le face primaria din Paris.Intradevar Prigoana trebuie sa invinga numai el ne poate scapa de Oprescu

massi
26 mai 16:19
+0
VOTURI
-0

Prigoana este omul potrivit la PG, numai el ne poate scapa de toate nefacutele lui Oprescu

cric
26 mai 16:18
+0
VOTURI
-0

- ii urez success lui Prigoana si sper sa castige. Sunt sigura ca va castiga ,el este potrivit pentru a face curat in Bucuresti

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE