Prigoană se retrage din Consiliul General, la cererea partiduluiprigoana basescu
prigoana basescu

"Nu este o informaţie. Este o certitudine. La ora 13,00 am depus cererea de retragere din Consiliul General la conducerea partidului, conducerea PDL Bucureşti. Astăzi am avut o discuţie cu conducerea partidului, partidul a decis că are nevoie de mine în Parlament, pentru că am început să stăm ca slăbuţ în Parlament. Pe lista de consilieri erau mulţi alţii care cunosc problemele şi eu nu puteam să pun în practică din funcţia de consilier general programul meu de primar. Era diferit. Dar, pot să-mi termin proiectele din Parlament. În locul meu va veni următorul pe listă", a afirmat deputatul PDL.

Potrivit rezultatelor comunicate de BEM, consilierii PDL în CGMB sunt: Vasile-Silviu Prigoană, Simona Creţu, Ionel-Cristinel Deaconescu, Marius-Cristian Ţugurel, Cătălin-Lucian Iliescu, Mircea-Cristian Raicu, Florin-Laurenţiu Vlădan, Tiberiu-Ionel Nicolin, Maria-Mirela Dinu, Silviu Văduva, Ioan Şteţco.

Etichete: Bucureşti, Consiliul General, pdl, Silviu Prigoană

0/0 COMENTARII
claudia
18 iun 17:36
+0
VOTURI
-0

Prigoana isi dovedeste din nou loialitatea pentru PDL. Poate ca altcineva in locul lui nu ar fi facut asta,uite ca el a facut-o! Trebuie sa mearga acolo unde partidul are nevoie de el. Cu asa oameni,PDL va merge inainte!

cristiana
18 iun 17:27
+0
VOTURI
-0

Daca asta este hotararea lui Prigoana,foarte bine. Dovedeste loialitatea partidului,stie care ii este locul. Asta este o dovada a faptului ca toti membri PDL nu vor lasa partidul de izbeliste,PDL va deveni din nou acelasi partid unit si puternic dintotdeauna!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h