Gâdea, la începutul carierei în TV: "un popă adventist care fumează pe șest"Silviu Prigoană a vorbit despre momentul în care l-a lansat în televiziune pe Mihai Gâdea, actualul director Antena 3.

Cine este si cum arata tatal lui Mihai Gadea
Cine este și cum arată tatăl lui Mihai Gâdea
Foto: realitatea.net

Putina lume si-ar putea imagina astazi, in anul 2014, ca in urma cu aproape un deceniu, Mihai Gadea batea la usa de la Realitatea TV si ii solicita lui Silviu Prigoana, patronul postului la vremea respectiva, sa ii dea o sansa sa patrunda in lumea televiziunii si sa apara pe sticla, scrie wowbiz.ro.
"Imi aduc aminte perfect de Gadea. A venit ca un popa adventist de sambata, propunandu-mi sa faca o emisiune religioasa. Mi-a zis ca el vrea sa vorbeasca despre venirea lui Isus pe pamant. I-am zis: Prietene, dar unde e stirea in chestia asta?! De 2000 de ani zice ca vine si nu a aparut. Pai, in televiziune nu merge treaba asa. Vino cu probe, cu imagini cu El pe pamant si mai stam de vorba. Aia e stirea, aia e noutatea. Gadea era un popa adventist. Unul care nu mananca deloc carne de porc si fumeaza pe sest cand nu-l vede nimeni", a povestit Silviu Prigoana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Intr-un final, Prigoana i-a acordat o sansa lui Mihai Gadea simtind potentialul angajatului din fata sa.

"L-am angajat pe Gadea sa faca o emisiune. I-am facut un format cap-coada. Da, eu, asta cu picior de lemn l-am promovat si l-am ridicat. Dar nu-mi pare rau, asa am procedat cu mai multe persoane care astazi sunt celebre. Ca sa zic asa, daca Adrian Sarbu e tatucul televiziunilor comerciale, eu sunt parintele televiziunilor de nisa din Romania. Eu am lansat in tara asta televiziuni de sport, de meteo, de taraf, de stiri, de manele. Ce dorea poporul aia faceam si, credeti-ma, nu am trait degeaba pe pamantul asta", a conchis Silviu Prigoana.

De-a lungul timpului, Silviu Prigoana a creat mai multe televiziuni precum Realitatea TV, postul de stiri infiintat cu doua milioane de dolari si apoi vandut omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu pentru o suma necunoscuta. De asemenea, Prigoana a pus pe picioare si alte televiziuni de nisa pe care ulterior le-a vandut. Taraf TV si Etno TV sunt singurele afaceri care au ramas in familie si au fost transferate de afacerist in grija fiului sau cel mare.

 

Etichete: antena 3, mihai gadea, realitatea, Silviu Prigoană, TV

0/3 COMENTARII
Grigore stefan
31 dec 19:47
+0
VOTURI
-0
Ambii sunt niste derbedei!!!Unul isi bate nevasta , celalalt va fi batut de Dumnezeu pentru ca minte poporul in interesul securistilor
Tatucul
31 dec 10:53
+0
VOTURI
-0
"Ce dorea poporul aia faceam si, credeti-ma, nu am trait degeaba pe pamantul asta", a conchis Silviu Prigoana."

Ca i-ai dat poporului ce-a vrut, nu e tocmai o calitate... Si i-ai dat nu pentru ca vroiai sa faci un bine, ci pentru ca poporul (prostimea) plateste pt asta.
Bracon Ioan
30 dec 20:08
+0
VOTURI
-0
Se pare că anunţul că domnul Gâdea Mihăiţă, ar fi adventist, nu este adevărat, pentru că a apărut acum când a dovedit un maximum de randament profesional şi nu atunci la început de carieră. Aceasta este părerea mea ca imparţial între două personaje cu calităţi deosebite.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h