Prim-procurorul Carmen Sîrboiu, condamnată la doi ani de închisoareCarmen Sîrboiu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova, a fost condamnată, luni, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Prim-procurorul Carmen Sirboiu, condamnata la doi ani de inchisoare
Prim-procurorul Carmen Sîrboiu, condamnată la doi ani de închisoare

Curtea de Apel Craiova a condamnat-o pe Carmen Sîrboiu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova la doi ani de închsoare cu suspendare. Surse judecătorești au declarat că sentința pronunțată de magistrați nu este definitivă și că poate fi atacată de Carmen Sîrboiu sau de procurorii DNA care au instrumentat cazul, potrivit Agerpres.

În baza rechizitoriului din 15 octombrie 2014 al DNA, Carmen Sîrboiu a fost reținută pentru 24 de ore în urma unor denunțuri și percheziții domiciliare efectuate la domiciliile a șase persoane fizice din municipiile Drobeta Turnu-Severin și Orșova și două la sediile unor instituții publice de interes local.

Potrivit acelorași surse, în cauza respectivă oamenii de afaceri Constantin Popescu și Sorninel Duducea și polițiștii Ionuț Liviu Fișter și Ion Ianoși au fost achitați.

Potrivit unui comunicat al DNA, Carmen Sîrboiu a fost acuzată de trafic de influență, luare de mită, instigare la folosire de informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii de foloase necuvenite și tentativă la infracțiunea de abuz în serviciu, în scopul obținerii, pentru sine ori pentru altul, a unor foloase necuvenite.

Etichete: Carmen Sîrboiu, Curtea de Apel Craiova, închisoare, prim-procuror

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE