Prima altercaţie între şoferii Uber şi taximetrişti: Poliţia şi Parchet fac cercetări. Reacţia UBERPoliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a deschis o anchetă în cazul taximetristului care ar fi fost bătut de trei şoferi Uber, în urma plângerii depuse de acesta.

Uber versus taxi
Uber versus taxi

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, efectuează cercetări într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi ameninţare", a anunţat vineri Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost începute în urma plângerii depuse vineri de taximetristul în vârstă de 46 de ani.

COTAR a anunţat că a avut loc prima altercaţie între şoferii Uber şi taximetrişti în Bucureşti, ca urmare a vidului legislativ.

"Trei şoferi ai firmei Uber au bătut un taximetrist, în faţa unui club din Bucureşti. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor, care au ajuns la locul faptei să-l salveze pe cel atacat şi au sunat la seviciul unic de urgenţă 112. Şoferii Uber au fugit până la sosirea poliţiştilor şi a ambulanţei SMURD", se arată în comunicatul COTAR, citat de news.ro.

Însă, potrivit Uber România, cele trei numere de înmatriculare nu apar în baza de date cu şoferi permanenţi.

"Informaţia nu este adevărată. Am făcut verificări şi cele trei numere de înmatriculare care apar în înregistrarea video nu se află în baza noastră de date cu şoferi parteneri. Întotdeauna vom condamna ferm orice formă de violenţă şi credem că Bucureştiul are nevoie şi de servicii de taxi şi de soluţii alternative de transport, precum Uber", au declarat reprezentanţii Uber România, în cadrul comunicatului.

Etichete: Bucureşti, taxi, UBER

0/1 COMENTARII
artiom
23 ian 11:17
+0
VOTURI
-0
F bine i-au facut nesimtitului de taximetrist. TOTI sunt niste nesimtiti. Daca evitam toti sa mai luam taxi-ul sper sa dispara.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE