Prima apariţie a fetei din Vaslui care a fost violată de 7 băieți! Declaraţii cutremurătoareEleva violată de cei șapte băieți din județul Vaslui a acceptat să vorbească pentru prima oară într-o emisiune TV. Fata a vorbit cu ochii în lacrimi despre ceea ce i s-a întâmplat.

Raluca, eleva din Vaslui, violată de sapte baieti  în timp ce se întorcea de la școală, a acceptat sa apară pentru prima oară într-o emisiune TV. Fata a cerut sa intre in direct in emisiunea lui Catalin Maruta. Ea a vorbit cu lacrimi in ochi.

„Va multumesc mult pentru tot sprijinul aratat! Imi este foarte greu. Mi-e frica sa ies din casa! Am fost doar la scoala, nu am vrut sa ies in evidenta. Toata lumea spunea ca eu sunt de vina, nu ei. Nu oamenii din sat, multe persoane mi-au spus asta”, a spus adolescenta la PRO TV.

„Am fost la psiholog, dar as vrea sa mai merg. Am inceput sa ma simt mai bine dupa cele cateva sedinte facute. Mi-e teama ca ar putea sa scape. Mi-era foarte frica de ei cand i-am revazut, mi-era teama ca nu cumva sa ma jigneasca iar”, a declarat ea cu lacrimi in ochi, scrie wowbiz.ro. 

Etichete: elevă, vaslui, viol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE