Şoferul de la Mioriţa care era să omoare patru oameni a fost AUDIAT: Am fost în şoc emoţionalMagistraţii Tribunalului Bucureşti l-au audiat, luni, pentru prima dată pe şoferul maşinii de teren care, anul trecut, s-a şicanat în trafic cu un alt conducător auto în zona Fântânii Mioriţa din Capitală şi era să omoare patru oameni, acesta declarând că "a fost în şoc emoţional".

Ce a patit soferul Touareg-ului care a produs accidentul de la Miorita si cum se apara
Ce a păţit şoferul Touareg-ului care a produs accidentul de la Mioriţa şi cum se apără
Foto: trafictube.ro

Iulian Şerban Sănducu este acuzat de procurorii Parchetului Capitalei de tentativă de omor calificat după ce, în data de 15 iulie 2015, când se afla la volanul unui Volkswagen Touareg, s-a şicanat în trafic cu şoferul unei Dacia Logan şi, la un moment dat, în apropiere de Fântâna Mioriţa din Capitală, a virat brusc la dreapta, a acroşat celălalt autoturism şi l-a proiectat în afara drumului. În maşina acroşată erau trei persoane, iar o a patra persoană mergea pe trotuar în momentul în care autoturismul lovit a trecut prin faţa sa.

Ancheta procurorilor a fost demarată însă abia după ce pe reţelele de socializare a fost postată înregistrarea video a accidentului. Întreaga scenă a fost filmată cu o cameră montată pe o altă maşină aflată în spatele celor doi, iar pe înregistrare se vede cum Iulian Sănducu, şoferul maşinii de teren, loveşte celălalt autoturism.

În faţa instanţei de judecată, Sănducu a spus că a avut această reacţie violentă fiindcă a fost în şoc emoţional.

"Nu am dorit nicio clipă să produc o coliziune şi nici nu am dorit să pun în pericol viaţa cuiva. Dacia Logan a intrat în faţa mea şi după câteva momente a pus brusc frână, fără niciun motiv. În acel moment m-am speriat foarte tare, am frânat, apoi m-a cuprins un sentiment de revoltă. Am hotărât să îl determin pe celălalt conducător auto să oprească pentru a purta o discuţie în legătură cu manevra sa. La scurt timp, şoferul Daciei a trecut pe banda doi de circulaţie, moment în care eu, cu intenţia de a-l opri, l-am depăşit şi am vrut să intru în faţa acestuia, dar nu am fost atent la schimbarea direcţiei, nu m-am mai asigurat şi l-am acroşat. Eram în şoc emoţional", a declarat Iulian Sănducu.

Acesta nu a putut să explice instanţei de judecată, concret, de ce a vrut să îl oprească în mijlocul drumului pe Florin Constantin, conducătorul Daciei Logan, ci a spus că, din ce îşi aminteşte, voia doar să îl întrebe de ce a pus frână, dar nici el nu îşi poate explica manevra.

"Detest acest tip de manifestări, dar iată că am ajuns să le fac. Sunt angajat de 15 ani la ROMATSA, sunt controlor de trafic aerian, şi sunt considerat o persoana calmă şi echilibrată", a mai precizat Sănducu în faţa magistraţilor, conform Mediafax.

Şoferul cu Touareg care a lovit intenţionat un Logan la Fântâna Mioriţa, eliberat din arest

Iulian Sănducu, şoferul Touaregului care a lovit intenţionat un Logan în zona Fântânii Mioriţa din Capitală, în urmă cu aproape un an, a fost eliberat din arest. 

Etichete: accident Fântâna Mioriţa, accident miorita, Fântâna Mioriţa, sofer miorita

0/5 COMENTARII
Ralpiu
08 nov 15:19
+0
VOTURI
-0
Aaa, pai de ce nu zici asa? Erai in soc emotional? Atunci e-n regula!
Gogule, suie-te inapoi la volan si incepi sa omori lumea, ca esti scuzat, esti in "soc emotional"!
frone
08 nov 11:28
+0
VOTURI
-0
Asa usor intra in soc emotional un controlor de trafic care poate fi expus la ccidente grave?
Oare nu aar trebui sa intervina si ITM-ul? Parca omul mergea la servici deci accident de munca. Sa-l ia putin cineva la verificat.
Sper sa nu scape si sa ramana emotionat cand o sa isi cunoasca tovarasii de emotii sentimentake
zxc
07 nov 21:15
+0
VOTURI
-0
Daca asta e "o persoana calma si echilibrata", atunci chiar nu vreau sa stiu cum arata cineva nervos...
zzz
07 nov 19:19
+0
VOTURI
-0
poate nu ar mai trebui sa fie controlor de trafic aerian - poate pune in pericol viata calatorilor prin aceste socuri emotionale. ar fi timpul sa fie schimbat .
zzz
07 nov 19:17
+0
VOTURI
-0
toti infractorii sunt in soc emotional si scapa. Daca instanta ii accepta aceasta stare de "revolta" ca o scuza pentru aceasta tentativa de OMOR inseamna ca nu merita sa fie numita instanta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE