Prima declaraţie a SIMONEI HALEP, după CALIFICAREA ÎN SEMIFINALA DE LA WIMBLEDONSIMONA HALEP S-A CALIFICAT ÎN SEMIFINALĂ LA WIMBLEDON, DUPĂ MECIUL CU SABINE LISICKI, disputat miercuri, 2 iulie 2014. Jucătoarea română de tenis a făcut şi primele declaraţii imediat după câştigarea meciului cu SABINE LISICKI.

Primele declaratii ale SIMONEI HALEP, dupa CALIFICAREA IN SEMIFINALA DE LA WIMBLEDON
Primele declaraţii ale SIMONEI HALEP, după CALIFICAREA ÎN SEMIFINALA DE LA WIMBLEDON
Foto: gandul.info

SIMONA HALEP S-A CALIFICAT ÎN SEMIFINALĂ LA WIMBLEDON: "A fost un meci bun, cu un început mai lent. Am jucat foarte bine, a fost incredibilă atmosfera de pe terenul central, m-am simţit bine şi am avut un meci foarte bun", a declarat, miercuri, SIMONA HALEP, în primul interviu realizat imediat după ce s-a calificat în semifinala de la WIMBLEDON 2014.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON: Întrebată care este cheia succesului său, SIMONA HALEP a declarat: "Nu este vorba de o cheie, ci de încrederea pe care o am acum. Secretul e să te simţi bine şi să lupţi pentru fiecare meci. Joc cu plăcere şi cred că ăsta este secretul meu".

SIMONA HALEP a vorbit şi despre faptul că este favorită la câştigarea trofeului de la WIMBLEDON. "Şi la Roland Garros a fost aceeaşi situaţie, acum voi da tot ce pot pe teren, iubesc tenisul şi joc cu plăcere fiecare meci", a mai spus SIMONA HALEP.

O poţi vedea live pe SIMONA HALEP, jucând la Bucureşti, în primul turneu WTA organizat în România. Câştigă o invitaţie GRATUITĂ AICI.

SIMONA HALEP S-A CALIFICAT ÎN SEMIFINALĂ LA WIMBLEDON, DUPĂ MECIUL CU SABINE LISICKI - SCOR 6-4;6-0.

Etichete: Simona Halep, Simona Halep la Wimbledon, SIMONA HALEP la WIMBLEDON 2014, Wimbledon, wimbledon 2014

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE