Prima etapă din proiectul NetCity trebuie finalizată până la finele anului. Lucrările, realizate în proporţie de 68%NetCity (Foto: incomemagazine.ro)
NetCity (Foto: incomemagazine.ro)

Prima etapă a proiectului NetCity, reţeaua metropolitana de fibră optică din Bucureşti, vizează crearea a 845 de kilometri de canalizaţie până la finele acestui an, iar până acum gradul de realizare a lucrărilor este de 68%, după cum a declarat joi, la Ziua Comunicaţiilor, Mihai Ionescu, directorul comercial al NetCity Telecom, citat de HotNews.ro.

Până în prezent, 6.800 de clădiri şi circa 50.000 de gospodării au servicii prin reţeaua NetCity. Până la sfârşitul anului, numărul clădirilor racordate trebuie să fie de peste 10.000.

Prezent la eveniment, Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS a spus ca Primăria Capitalei trebuie să dea posibilitatea tuturor operatorilor, dacă doresc, să creeze o reţea subterană în condiţii egale cu NetCity, adică plătind aceleaşi taxe de utilizare a domeniului public.

Contractul de concesiune a reţelei de fibră optică din Capitala a fost încheiat între municipalitate şi UTI Systems în iunie 2008 şi prevede realizarea unei infrastructuri subterane de suport pentru sistemele de comunicaţii electronice, care ar urma să înlocuiască structura actuală de comunicaţii prin cablu, care foloseşte stâlpii aparţinând Electrica şi RATB.

Reţeaua trebuie să ofere conducta-suport pentru reţelele operatorilor (in conducte vor putea fi instalate cabluri (fibra optica sau cupru) pentru coborarea in subteran a celor montate, in prezent, aerian), precum si fibra optica neoperata (dark-fiber), pusa la dispozitia operatorilor pe traseele solicitate de acestia.

Etichete: cablu, finalizat, lucrări, rcs&rds

0/0 COMENTARII
cristi
21 mai 17:46
+0
VOTURI
-0

bucurestenii ii vor da o lectie lui Oprescu, optand de data asta sa nu-si lase stampila pe numele lui intr-un numar cat mai mare sper eu.... i-am intins un deget la ultimele alegeri si se pare ca ne-a luat nu numai toata mana, ci cam tot ce aveam......

dan
21 mai 17:46
+0
VOTURI
-0

Oamenii sa se trezeasca si sa aleaga o schimbare de data asta in bine!! Oprescu nu ne mai poate conduce capitala pentru inca un mandat!!!! Ne va fi rusine ca Bucurestiul e capitala tarii din cauza lui

master
21 mai 17:45
+0
VOTURI
-0

niste cifre umflate exagerat sa arate bine pe hartie, pentru ca Oprescu sa poata fura linistit sub acoperire…proiectul nu va fi dus la bun sfarsit asta-I clar

mario
21 mai 17:45
+0
VOTURI
-0

Praf in ochi aruncat bucurestenilor. Promisiuni care nu se respecta, termeni care niciodata nu coincid cu ce e scris pe hartie….acest Oprescu a distrus capitala.

next
21 mai 17:45
+0
VOTURI
-0

orice misca in capitala asta este intrerupt sau contestat de Oprescu. Intotdeauna a facut promisiuni care niciodata nu vor fi puse in aplicare, gen autostrazi si parcari suspendate…

razvan
21 mai 17:44
+0
VOTURI
-0

Prigoana are ocazia sa readuca orasul la un nivel comparabil cu cel al capitatelor occidentale. Are o mentalitate de invingator, ambitios si cu siguranta proiectele sale se vor bucura de success…va fi exact opusul lui Oprescu

razvan
21 mai 17:44
+0
VOTURI
-0

din Bucurestiul de alta data n-a mai ramas nimic decat berea ieftina si femeile frumoase…Oprescu i-a distrus acel aer boem care facea cinste capitalei in urma cu ceva timp…

Paiu
21 mai 16:57
+0
VOTURI
-0

Si ca sa fie si mai interesant, aflam ca Oprescu este un apropiat al comunitatii homosexuale, sustinandu-le toate manifestatiile, chiar incurajandu-i in demersurile lor atunci cand isi cer drepturile!! Cand si-a facut publica operatia de vasectomie, a fost un soc, ca apoi sa se faca legatura: asa isi anunta Oprescu faptul ca este homosexual. Diabetul si problemele cu prostata (inutila operatia, inacest caz), l-au trecut in ograda gay, la scurt timp aparand public cu un individ total efeminat si de nelipsit din preajma lui. Se mai spune ca i-a facut si un loc "caldut" "pantrei roz" in PG. Umbla toată ziua cu amantul prin primărie, fara sa se mai ascunda de colegi! De Moni Wingler o sa mai auziti- cica el l-ar fi initiat in tainele homosexualitatii!

Misu
21 mai 16:56
+0
VOTURI
-0

In paralel cu meseria de medic, Sorin Oprescu, ca sa nu-si dezminta tatal, face parte din echipa KGB reactivata in Romania si bineinteles toate acestea fiind bine ascunse sub masca unui individ aparent simpatic, pozand in genul de tip care cunoaste problemele oamenilor(!!!) el, care niciodata nu le-a trait, deci, nu ar avea cum sa le inteleaga! Un alt aspect: afacerile mergandu-i de minune datorita abilitatii sale, ascunzandu-si castigurile prin acele off-shoree din Cipru si Grecia, continua cu aceeasi nesimtire si ca PG sa fure, sa insele, sa minta si sa se laude cu munca precedesorilor sai.

Mimi
21 mai 16:56
+0
VOTURI
-0

Ce nu se prea stie despre acest individ libidinos si parsiv este ca, a reusit sa pacaleasca pana si pe evreii lui. Un exemplu: Sorin-Hirsch Oprescu a candidat la conducerea Comunităţii Mozaice din România, după decesul lui Moses Rosen. Campania lui Oprescu a fost sponsorizata la greu de comunitatea mozaica doar ca al naibii golan după ce s-a văzut ales PG le-a tras teapa lasandu-i cu ochii-n soare la afacerea Plaza unde Ofer Eyal a pierdut o gramada bani.

Ada
21 mai 16:54
+0
VOTURI
-0

A urmat divortul in 1988 de sotia sa si ea securista. Afacerile de succes pe care le au impreuna i-a facut sa ramana in relatii excelente. Cei doi soti au început să facă „afaceri“ specifice profesiei. Afaceri cu medicamente, cu furnizori alesi pe sprancă. La fel şi investitiile pentru spitalele în care lucrau. Asa au acaparat absolut tot ce tine de spitalele din Bucuresti, toate au ajuns pe mana lor.

diana
21 mai 16:52
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a ajuns medic datoarita lu’ tac’su securistul, deoarece lui nu i-a placut cartea!

Oprescu, a fost ajutat si de generalul securist Fica cu repartitia in Bucuresti, altfel pleca la Falticeni!

Oprescu, este un parventit ordinar si odios, care va minte ranjind la voi!

Oprescu, este cel mai mare bandit si hahalera cu asta a reusit sa va i-a mintile!

Oprescu, este un homosexual odios, care mai si arata public orientarea!

Oprescu, a acaparat toate spitalele din Capitala prin firmele de medicamente si accesorii medicale..A ceste firme le are impreuna cu fosta sotie securista!!!!!!!!!!

Cami
21 mai 16:52
+0
VOTURI
-0

Merita amintit un episod povestit de Columbeanu senior de pe vremea cand era secretar al Guv-1990... a pus o vorba buna pt Oprescu la Iulian Mincu, ca sa-l angajeze. Dupa ceva timp, Columbeanu s-a trezit mustrat de catre mistrul sanatatii de atunci, citez: "

-Mi-ai trimis puşlamaua aia de Oprescu acolo, un şarlatan, mi-a transformat cabinetul într-un troc, vrea el să angajeze... vrea să vîndă funcţiile…"

Bary
21 mai 16:51
+0
VOTURI
-0

Fiul, Sorin- Hirch Oprescu, in tot acest timp savura viata de beizadea comunista in cartierul de lux. Cartea nu i-a prea placut, dar tatal la functiile sale, a avut grija ca odrasla sa promoveze si de fiecare data cu note mari. Nici la medicina n-ar fi intrat daca nu ar fi fost sustinut de prietenul tatalui sau, securistul Fica- medicul personal al lui Ceausescu. Mai tarziu devenindu-i ginere, casatorindu-se cu fiica acestuia. Pe toata perioada facultatii, a fost protejatul profesorului Fica- omul de nadejde al Securitatii, iar la terminarea studiilor ca sa nu fie repartizat prin cine stie ce fundatura din tara, i s-a aranjat un post de medic chirurg la Elias, unde mai tarziu Oprescu devine director....

Lila
21 mai 16:51
+0
VOTURI
-0

Nu mai este niciun secret ca Oprescu a fost un fericit al sortii, nascut si crescut in Primaverii, lipsit de griji si fara sa fie atins de neajunsurile acelor vremuri, intr-o familie de evrei- numele adevarat fiind Sorin-Hirsch Opescu. Tatal lui la acea vreme fiind General in Securitate. El, a fost unul dintre şefii Serviciului D- Dezinformare. Mircea Oprescu a contribuit activ, sub comanda lui Alexandru Drăghici, la epurarea duşmanilor din interiorul partidului...

diana
21 mai 16:51
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este cancerul Capitalei!

Oprescu, n-a facut nimic in cei 4 ani la PG!

Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei!

Oprescu, a triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute!

Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat SUSPENDATA!

Oprescu, este o beizadea comunista, fiu de securit imputit care a distrus vieti!

Oprescu, este banditul care a furat banii prin firmele lui din Grecia si Cipru!

Oprescu, este smecherul care a distrus vieti la Sighet prin firma lui capusa!

Oprescu are averi colosale, mai nou case de vacanta in Grecia!

Oprescu are off=shotre in Cipru, iar conturile in Elvetia!!!

Lili
21 mai 16:50
+0
VOTURI
-0

Anul acesta, în primăvară, Sorin Oprescu a reuşit să convingă Ministerul Sănătăţii să treacă 18 spitale în administrarea Primăriei Capitalei şi a creat în acest scop Direcţia de Administrare a Spitalelor. Pe cine a numit la conducerea direcţiei? Simplu: pe Marius Savu. Pe Sorin Oprescu nu s-a împiedicat de faptul că Marius Savu este partenerul său de afaceri şi că soţia acestuia, Mădălina Anca Savu, îşi exercită profesia de medic într-un cabinet de oftalmologie deschis în cadrul clinicii pe care o patronează. Nu a găsit vreo contradicţie de ordin moral. Din contra! A semnat actul de numire a acestuia într-o funcţie publică fără să clipească...

Vali
21 mai 16:50
+0
VOTURI
-0

Primarul- felcer Sorin Oprescu are afaceri în domeniul medical. Este acţionar la Medical Prestige SRL unde are 25% din părţile sociale ale societăţii. Firma deţine o mare clinică medicală pe strada Pitar Moş din Capitală, lângă Piaţa Romană, denumită Academica. Partenerii de afaceri ai lui Sorin Oprescu sunt Mircea Oprescu, fiul său, Dorin Gelu Oprescu, fratele său, şi Gizella Galea, soţia lui Aurel Galea, medic şi om de afaceri.

Anul trecut, în aprilie, Mediafax publica o ştire despre Marius Savu, fostul director al unei importante companii farmaceutice, care a părăsit postul pentru a-şi lansa propriile afaceri. Mediafax consemna faptul că Marius Savu şi-a deschis un cabinet oftalmologic în cadrul Clinicii Medicale Academica, deţinută de Sorin Oprescu. Agenţia de ştiri menţiona şi faptul că Marius Savu nu exclude posibilitatea de a participa la investiţia Academica, în cazul în care acţionarii ar decide să se extindă. ..

Miha
21 mai 16:49
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este FELCERUL Capitalei!

Oprescu, este cel mai amre bandit si escoroc!

Opresc, este cel care a a furat prin fiermele lui toate licitatiile PG si le-a dat interpusilor firmelor personale, dar siamicilor din PSD!

Oprescu, si-a cumparat recent proprietati in Grecia! Dovada hotiilor lui si imbogatirii pe timp de criza!!!

Oprescu, a facut asflatarile proaste cu bani multi prin BLONDA DE LA ASFALTARI- cea care-l imbogateste pe ascuns si banii se duc direct in Elvetia, iar firmele lui Oprescu au sediul in Cipru. Foartegeu de prins acest hot!!!..

Lili
21 mai 16:49
+0
VOTURI
-0

Oprescu, trebuie inlaturat, altfel ne extermina prin metode originale:

-caini comunitari pe care i-a lasat sa se inmulteasca fara sa-l preocupe aceasta problema grava!!

-capuse-moare lumea din cauza lor sau paralizeaza!!!

-tramvaie neverificate tehnic, deoarece Oprescu nu da bani pt asa ceva!

-zeci de autobuze bune de muzeu, circula pe strazile capitalei devenind un real pericol ptr calaltori!!! Oprescu, nu vrea sa auda de asa ceca!!

-ziduri si balcoane care cad pe oameni!

-cladirile cu bulina rosie lasate in plata Domnului….desi a promis in campania trecuta ca le reconsolideaza!!!!!!!!!

-peste 90 de scoli se afla in pericol in caz de cutremur!!!!!!!!

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!..

Vali
21 mai 16:49
+0
VOTURI
-0

vila din Primăverii este evaluată la 2,5 milioane euro

- cea de la Ciolpani la un milion. Dacă adăugăm şi casa din Maxim Gorki, atunci vorbim de proprietăţi imobiliare care se ridică la suma de aproximativ 6 milioane de euro, echivalent a aproximativ 210 miliarde lei vechi. Adică mult peste valoarea declarată şi foarte mult peste veniturile declarate oficial. A doua chestiune suspectă este aceea că, orice ai face, ultima declaraţie de avere depusă la Senat nu poate fi accesată.

Alt aspect IMPORTANT: un lucru puţin cunoscut despre Oprescu este faptul că, de-a lungul vremii, a purtat un război fără menajamente împotriva doctorului Raed Arafat, „părintele SMURD“, pe care a încercat să-l saboteze prin orice mijloace. Miza au constituit-o, evident, banii.

Mari
21 mai 16:48
+0
VOTURI
-0

Averea săracului şi cinstitului Oprescu, peste 210 miliarde lei numai în imobile

- Conform declaraţiilor de avere, Sorin Oprescu este fericitul posesor a două terenuri, unul în Ciolpani, altul la Predeal. Şi a două imobile: unul în Ciolpani, cu o valoare declarată de 46 miliarde lei vechi. Altul în Bucureşti, cu o valoare declarată de 58 miliarde de lei vechi

- obiecte de artă, bijuterii şi obiecte de cult în valoare totală de 50.500 euro

- un împrumut acordat fratelui său, de 87.000 de euro.

Toate acestea în lumina unor surse de venit declarate de 776 milioane de lei vechi anual!!!!!!!!!!!

- vila din Primăverii este evaluată la 2,5 milioane euro

Geo
21 mai 16:48
+0
VOTURI
-0

Într-o scrisoare primită la redacţia cotidianului „Interesul Public“, a fost descoperita o misivă a „independentului“ Oprescu adresată comunităţii gay, mai exact conducerii fundaţiei care a organizat sâmbăta trecută GayFest. Scrisoare al cărei conţinut explică prezenţa materialelor publicitare ale lui Oprescu la marşul gay şi existenţa unei posibile înţelegeri legate de voturile membrilor acestei comunităţi…. , Oprescu „bate şaua să priceapă iapa“ că, faţă de nevoile şi dorinţele acestei comunităţi, el este cel mai potrivit să îi ajute dintr-o posibilă poziţie de primar general……Hmmmm!

Vio
21 mai 16:48
+0
VOTURI
-0

De ce s-a operat Oprescu?

Doctorul Sorin Oprescu a recunoscut cu nonşalanţa că şi-a făcut vasectomie pentru a fi sigur că nu va mai avea moştenitori.. În mod normal, la această procedură apelează bărbaţii virili, şi nu persoane de genul lui Oprescu care este suferind de diabet şi cu probleme de prostată. Ce se ascunde în spatele acestei operaţii, în special de ce a ţinut Sorin Oprescu să dezvăluie public acest aspect intim al vieţii sale?!!!!!!!!!!!

Flo
21 mai 16:48
+0
VOTURI
-0

Pasajul Basarab, cost estimat de specialiştii japonezi care au lucrat la studiul Jaica în anul 2000 a fost de 60 milioane euro, pentru ca în final costurile să ajungă la 255 milioane euro. Oare de ce? De asta:

Atentie la aceste cheltuieli şi vei observa că mai mult de 25% din costuri se duc la PROIECTANŢI ! Cine sunt aceşti proiectanţi?Pasajul Basarab altă prăduială de bani publici:

-exproprieri – 102.698.180 lei;

- consultanta – 17.595.015 lei;

- proiectare – 27.252.449 lei;

- executie – 741.989.964 lei.

Gigi
21 mai 16:47
+0
VOTURI
-0

Dupa ce ca acest bandit de Oprescu n-a facut absolut nimic in cei 4 ani la PG… Orasul este mizer, in continuare iti rupi masina in gropi, cum era s-o patesc eu in celebra intersectie de la Razoare, la mine pe strada nici nu avem iluminat public desi stau in Drumul Taberei. Despre ce vorbim aici?Realizarile lui Oprescu? Nu exista nici una! Trebuie sa fie dat jos cat mai repede, altfel ne mananca maidanezii de vii, deoarece hotul asta nici macar nu a fost interesat de aceasta problema, s-a spalat pe maini si a dat-o la sectoare!

Bio
21 mai 16:47
+0
VOTURI
-0

Nereguli facute de Oprescu si deconspirate

- Raicu a spus ca Sorin Oprescu a intrerupt in 2008 contractele multianuale “modice” de intretinere a drumurilor bucurestene si din cauza acestui fapt, intre 2008 si 2011 s-a platit pentru acest serviciu o suma de bani mai mare decat cea alocata intre 2000 si 2008 la un loc.“Toate strazile arata ca dupa bombardament. Nu cred sa fie vreun sofer in Bucuresti sa nu-i fi scapat printre dinti o injuratura dupa ce a trecut prin gropi. Pentru acest imens pas inapoi si pentru situatia dezastruoasa a infrastrucuturii din Bucuresti este vinovat Sorin Oprescu”, a declarat Raicu.In ceea ce priveste investigatia Consiliului Concurentei, care a indicat licitatii trucate in valoare de 347 de milioane de lei la Primaria Generala, Raicu a declarat ca de vina este “camarila rapace” a primarului general. “Sorin Oprescu a instalat in Primaria Capitalei o camarila rapace, care se dovedeste corupta. Daca exista cineva care crede ca primaria nu stia ca firmele se inteleg intre ele este cel putin naiv”, a precizat el.Raicu a mai mentionat ca, in acest sens, CGMB cere lui Oprescu demiterea sefei Administratiei Strazilor, Alina Roman, o “apropiata” a lui Oprescu, pentru “management defectuos” si a cerut primarului general infiintarea unor comisii de ancheta la Administratia strazilor, la ALPAB si la directia transporturi din cadrul Primariei

Ilsa
21 mai 16:47
+0
VOTURI
-0

Un aspect interesant dezvaluit recent de Columbeanu despre Oprescu

- Columbeanu senior sustine că pe vreme în care era secretar al Guvernului (la începutul anilor ‘90) a pus o vorbă bună pe lângă ministrul sănătăţii de atunci, Iulian Mincu, pentru ca acesta să-l angajeze pe Sorin Oprescu. Doar că actualul primar al Capitalei, după ce şi-a luat în primire postul de consilier ar fi început să se obrăznicească.

Dialog:

”Nea Columbene, ce mi-ai făcut, ce mi-ai făcut?.

-Ce s-a întîmplat, domnule?

-Mi-ai trimis puşlamaua aia de Oprescu acolo, un şarlatan, mi-a transformat cabinetul într-un troc, vrea el să angajeze. Un om care vrea să vîndă funcţiile… Acesta este dialogul pe care – susţine în interviu chiar Columbeanu – l-ar fi avut cu Iulian Mincu. Pentru a scăpa de “impostorul” Oprescu şi de apucăturile acestuia……

Gigi
21 mai 16:46
+0
VOTURI
-0

Dupa ce ca acest bandit de Oprescu n-a facut absolut nimic in cei 4 ani la PG… Orasul este mizer, in continuare iti rupi masina in gropi, cum era s-o patesc eu in celebra intersectie de la Razoare, la mine pe strada nici nu avem iluminat public desi stau in Drumul Taberei. Despre ce vorbim aici? Realizarile lui Oprescu? Nu exista nici una! Trebuie sa fie dat jos cat mai repede, altfel ne mananca maidanezii de vii, deoarece hotul asta nici macar nu a fost interesat de aceasta problema, s-a spalat pe maini si a dat-o la sectoare!

Bia
21 mai 16:46
+0
VOTURI
-0

In ceea ce priveste investigatia Consiliului Concurentei, care a indicat licitatii trucate in valoare de 347 de milioane de lei la Primaria Generala, Raicu ( vice-primarul ) a declarat ca de vina este “camarila rapace” a primarului general. “Sorin Oprescu a instalat in Primaria Capitalei o camarila rapace, care se dovedeste corupta.

Iri
21 mai 16:46
+0
VOTURI
-0

Cei doi soti au început să facă „afaceri“ specifice profesiei. Afaceri cu medicamente, cu furnizori aleşi pe sprânceană. La fel şi investiţii pentru spitalele în care lucrau. Bineînţeles, au avut amândoi grijă să-i asigure şi băiatului – Mircea Oprescu – un viitor. Pentru că Mircea a fost un copil care le-a creat mereu probleme, având un apetit, spun foştii săi colegi din facultate, către o viaţă aventuroasă, n-a fost posibil să devină chirurg, cum îşi dorea tatăl. Drept pentru care, s-au tras sfori şi a fost plantat profesor la Universitatea de Medicină, unde predă management sanitar.

Ali
21 mai 16:45
+0
VOTURI
-0

Cu fosta sa soţie, Simona Fica, Oprescu- fica de securist, a rămas în bune relaţii. Îi leagă ani buni de căsnicie dar şi interese de afaceri. Simona este medic primar endocrinolog la Elias, acolo unde şi Oprescu a fost director. Misterul „succesului“ profesional l-am descoperit recent, pentru că ne-am mirat cum de Oprescu n-a ajuns chirurg la Fălticeni, de exemplu, după terminarea facultăţii. Totul se datorează socrului, prof. Fica, om de nădejde al Securităţii, fost medic personal al lui Nicolae Ceauşescu, şi tatălui, general de Securitate.

Eli
21 mai 16:45
+0
VOTURI
-0

De mentionat ca si sotia lui Simona, este medic primar endocrinolog la Elias. Din casnicia lor a rezultat un fiu, caruia ca si tatalui, nu i-a placut cartrea, dar au avut grija sa-i asigure si baiatului – Mircea Oprescu – un viitor. Pentru ca, a fost un copil care le-a creat mereu probleme, avand un apetit, spun fostii săi colegi din facultate, catre o viata aventuroasa, n-a fost posibil să devina chirurg. Drept pentru care, s-au tras sfori şi a fost plantat profesor la Universitatea de Medicină, unde preda management sanitar ocazional, deoarece tot colegii spun ca fiul risipitor, sta mai mult in Dubai decat la servici!

Madi
21 mai 16:45
+0
VOTURI
-0

Puţini ştiu că Oprescu a încercat să promoveze un sistem propriu de intervenţie medicală de urgenţă, de fapt un sistem care i-ar fi adus personal importante beneficii financiare. Oricât s-a zbătut, cu toate piedicile pe care i le-a pus inimosului doctor, Oprescu nu a reuşit să împiedice dezvoltarea SMURD, care nu a costat nimic bugetul României. Ori lucrul ăsta l-a deranjat cumplit pe Oprescu, care imaginase un sistem clasic de căpuşare a bugetului. În disperare de cauză, lui Arafat i s-au fabricat câteva denunţuri penale, pe care, bineînţeles, fostul PNA le-a aruncat la coş. Chiar şi aşa, „profesionistul“ tot a reuşit să ciugulească câteva firimituri, umflând parcul de ambulanţe al Municipalului.

Furtic
21 mai 16:44
+0
VOTURI
-0

Afacerile murdare ale lui Oprescu curg: Oprescu a provocat pierderi de milioane de euro bugetului Sănătăţii. E vorba de hoţiile de la Spitalul Municipal, care în timpul guvernării PSD l-au adus în pragul disperării pe ministrul de Finanţe Mihai Tănăsescu. El a descoperit că mult apreciatul „manager“ nu a justificat, în 2002, cheltuieli de peste 157 miliarde de lei ale instituţiei pe care o păstorea. E vorba şi de ţepele date bugetului Casei Asigurărilor de Sănătate prin închirierea unui soft.

Maradona
21 mai 16:44
+0
VOTURI
-0

Oprescule lasa-ne ...nu o sa te mai voteze nimeni in iunie..Prigoana este cu mult mai presus decat tine..chiar daca ai mai multi fani pe retelele de socializare..cu asta o sa ramai..

Botonica
21 mai 16:44
+0
VOTURI
-0

Tin minte si acum ca Oprescu a promis construirea unui adapost capabil sa adaposteasca pana la 5 000 de capete. Au fost promisiuni desarte, la fel ca multe alte vorbe.

Bebe
21 mai 16:43
+0
VOTURI
-0

Bucuresteni, trebuie sa scapam de oprescu, de Pnl, psd de toata clica asta aceasta imbaxita care si-au batut joc de noi cei care avem pretentii.

Bucuresteni, numai dati votul acestor nenorociti!

Bucuresteni, votati-l pe Prigoana, singurul om potrivit la PG....este gospodar este un bun administrator este bogat si nu este genul de om care o sa fure. Tot ce are a facut prin munca.

Ana
21 mai 16:43
+0
VOTURI
-0

Oprescu are numai afaceri dubioase. Un lant de sereleuri conectate intre ele castiga, in mod constant, contracte de al spitalele bucurestene aflate in subordinea Primariei Capitalei. Miza afacerilor – sute de milioane de euro.

Elsi
21 mai 16:43
+0
VOTURI
-0

Cand a fost randul acestui Oprescu, probabil ca se terminase inteligenta, iar lui ia dat cu polonicul in cap de idiot ce e. Ce diferenta e daca Universitatile sunt poleite in aur, iar guvernul le administreaza, profesorii plagiaza, iar studentii barfesc la orele de studiu. Mai mult, chiar o multime de sarlatani impreuna cu acest idiot de primar fac pretentii politice, o multime de politicieni sunt repartizati de partidul de al putere sa administreze atat fondurile, cat si administratia ca sa aiba si ei o paine de mancat

Macaroana
21 mai 16:42
+0
VOTURI
-0

Oprescu trebuie eliminat urgent pana nu ne extermina pe toti! Suntem ingropati in mizerie, gropi, strazi prost asfaltate. Suntem atacati de caini, de capuse, de tramvaie neverificate tehnic, deoarece Oprrescu nu mai da bani, de autobuze vechi, deoarece Oprescu a furta banii prin consilierii lui care-i managerizeaza firmele si fura licitatiile PG si le transfera in firmele lui Oprescu cu sediile principale in Cipru. Asta este Oprescu!!! Treziti-va oamenii buni!!!!

Mioara Mocanu
21 mai 15:15
+0
VOTURI
-0

Foarte bine:Sorin Oprescu a pus gand rau cablurilor de tot felul atarnate pe peste tot!

Nicu Barbu
21 mai 15:19
+0
VOTURI
-0

Diferitii operatori de cablu,net sau ce or mai fi,sa lase deoparte antipatiile dintre ei!Sa inteleaga odata ca programul trebuie derulat pana la capat.Sorin Oprescu si firma cu pricina au un program de derulat,nu trebuie sa stea dupa unul si dupa altul!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE