Prima fotografie cu Gabriel Cotabiță, după ieșirea din comăO angajată a Spitalului de Urgență s-ar fi fotografiat cu Gabriel Cotabiță, fără acordul familiei. Conducerea Spitalului Floreasca a dispus constituirea unei comisii disciplinare şi a sesizat Consiliul de Etică.

Gabriel Cotabita
Gabriel Cotabiță

UPDATE: Infirmiera care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiță s-a ales cu suspendarea contractului de muncă. Este prima decizie luată de conducerea unității medicale, care a dispus şi constituirea unei comisii disciplinare şi a sesizat Consiliul de Etică.

WOWbiz.ro sustine ca pe adresa sa a sosit o fotografie cu Gabriel Cotabita, facuta chiar pe patul de spital. Imaginea este cenzurata, din respect pentru artist si pentru familia acestuia. Imaginea il prezinta pe interpret alaturi de o femeie intr-un halat albastru care sta alaturi de el in pat. Femeia, care pare sa fie angajata a spitalului, sta lungita, cu un picior peste piciorul cantaretului si cu o mana peste pieptul lui gol.

Ceea ce se vede in fotografia originala este revoltator, sustine WOWbiz.ro, care solicită public conducerii Spitalului de Urgenta Floreasca (unde se pare ca a fost facuta fotografia) sa comunice daca persoana din imagine este sau nu angajata a acestei institutii.

Medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, a precizat că momentan nu se ştie dacă femeia respectivă este angajata instituţiei.
"Conducerea spitalului a dispus demararea unei cercetări administrative pentru a se vedea circumstanţele în care este posibil să fi fost făcută această fotografie la noi în spital... În momentul de faţă luăm în calcul toate posibilităţile, nu vă pot confirma în momentul acesta dacă este angajata noastră sau nu. Şefa de secţie verifică toate asistentele. Va trebui audiat tot personalul", a declarat Bogdan Opriţa, pentru emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1.

Etichete: Gabriel Cotabiță, Spitalul Universitar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE