Prima și, din păcate, singura zi de Summer WellCa și anul trecut, atmosfera a fost extrem de relaxată, cu un public frumos și fericit, în ciuda noroiului în care ne-am afundat cu toții și care avea să fie fatal celei de-a doua zile a festivalului.

Din nou, prea puține ghișee pentru fise au dus la formarea unor cozi imense. În rest, atmosfera foarte plăcută, în ciuda noroiului abundent, s-a datorat trupelor relaxate din deschidere. După ce au cântat, Citizens au coborât în public, unde s-au fotografiat cu toate fanele doritoare (și erau câteva...) în timpul concertului Wolfgang. Solista de la The Asteroid Galaxy Tour ne-a amintit tuturor de vrăjitoarea Samantha, cu nasul său în vânt, iar Patrick Wolf a fost suficient de teatral și a adus atât de multe laude publicului din România (s-a oferit chiar să reprezinte România la Eurovision), încât a adus publicul exact acolo unde voia. Asta și cu ajutorul vocii sale într-adevăr spectaculoase și în ciuda faptului că ne-a umplut de sclipici pe cei din primele rânduri, la fiecare mișcare mai bruscă a sa.

Hurts au fost și ei impresionați de publicul de la Summer Well, dacă e să ne luăm după reacțiile lor în comparație cu reacțiile avute la Sziget, iar fanele și-au smuls cu ferocitate trandafirii aruncați în public. Publicul a fost absolut fermecat de muzică, dar și de show-ul oferit de Hurts. Aș spune că, din punctul meu de vedere, apogeul l-a constituit melodia Unspoken, dar asta e doar o părere personală.

Din păcate, noroiul a făcut ca a doua zi de concerte să fie anulată, pierzând astfel jumătate din cel mai frumos festival din București. 

Etichete: buftea, hurts, review, summer well

0/1 COMENTARII
dinu
12 aug 15:57
+0
VOTURI
-0
http://www.myeconomist.info/telefoane-mobile/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE