PRIMA LISTĂ a datornicilor, publicată de ANAF pe 30 aprilieNumele persoanelor fizice care au datorii mai mari de 100 de lei la Fisc vor fi publicate pe site-ul ANAF.

PRIMA LISTA a datornicilor, publicata de ANAF pe 30 aprilie (Foto business24.ro)
PRIMA LISTĂ a datornicilor, publicată de ANAF pe 30 aprilie (Foto business24.ro)

Dragoş Doroş, şeful instituţiei a spus că prima listă va fi postată pe datade 30 aprilie. Întrebat de jurnaliști cine a fost cu ideea publicării pe site-ul ANAF a listei cu persoanele fizice care au datorii la Fisc, Dragoş Doroş a spus că şi el a pus aceeaşi întrebare decidenţilor, iar răspunsul a fost că primarii din teritoriu.

"Aceeaşi întrebare am pus şi eu.Cine a fost cu ideea acestei liste, şi mi s-a răspuns că personajul a fost colectiv, format din primarii din teritoriu. Am avut şi eu curiozitatea asta. Dar acum e în Codul de procedură fiscală...trebuie să respectăm legea. Pe 30 aprilie va apărea prima listă", s spus Dragoş Doroş, potrivit Economica.net.

Lista va cuprinde: denumirea/numele și prenumele debitorilor, codul de identificare fiscală, cu excepția persoanelor fizice, caz în care nu se va menționa codul numeric personal, ci localitatea domiciliului fiscal, precum și cuantumul total al obligațiilor fiscale restante.Etichete: 30 aprilie, ANAF, datornici, prima lista, publicare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h