PRIMA NINSOARE DIN BUCUREŞTI. 28 de persoane fără adăpost, găsite în stradă, azi noaptePrimaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistentia Sociala a Municipiului Bucuresti, distribuie si in aceasta seara, prin intermediul echipelor mobile, ceai, supa calda si imbracaminte groasa persoanelor fara
adapost care refuza cazarea in centrele sociale ale Municipalitatii. Actiunea va incepe la ora 22.00, in zona Garii de Nord.

PRIMA NINSOARE DIN BUCURESTI. 28 de persoane fara adapost, gasite in strada, azi noapte (Foto monitorulcj.ro)
PRIMA NINSOARE DIN BUCUREŞTI. 28 de persoane fără adăpost, găsite în stradă, azi noapte (Foto monitorulcj.ro)

Odata cu scaderea temperaturilor, Primaria Capitalei, prin DGASMB, a intensificat actiunile de identificare si adapostire a oamenilor strazii, astfel incat acestia sa fie cazati in centrele sociale ale Municipalitatii.
Astfel, pe parcursul noptii, 28 de persoane gasite in strada au fost transportate de echipajele Politiei Locale in centrele de protectie sociala ale primariei.

In acest moment, 600 de persoane fara adapost sunt cazate in cele doua centre ale Municipalitatii, 508 in Complexul integrat de servicii sociale Theodor Pallady si alte 92 in centrul din Berceni.

CITEŞTE ŞI Străzile din Bucureşti, acoperite de zăpadă. Comandament de iarnă la Primăria Capitalei

Străzile şi chiar şi marile bulevarde din Bucureşti sunt acoperite de zăpadă, marţi dimineaţă, după ce azi noapte a nins constant în Capitală. În aceste condiţii, la Primăria Capitalei a fost convocat comandamentul de iarnă, prilej cu care operatorii de deszăpezire au susţinut încă o dată că au acţionat la timp, însă, cu toate acestea, traficul în Buucreşti se desfăşoară pe zăpadă, în condiţii grele atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni.

Reamintim ca, pentru eventuale probleme generate de inghet sau ninsoare, Primaria Capitalei pune la dispozitie numerele de dispecerat 0800.800.868 si 021.9844. Totodata, Primaria Capitalei adreseaza un apel bucurestenilor sa sesizeze la aceste numere de telefon prezenta pe strada sau in scarile blocurilor a unor persoane fara adapost, pentru ca acestea să fie preluate de Poliția Locală și transportate la unul din centrele sociale ale Capitalei.

Etichete: persoane fără adăpost, prima ninsoare bucuresti, stradă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h