Cine este primul protestatar arestat: un electrician nazist care luptă pentru animăluţe FOTOGALERIEMihai Căpăţână, în vârstă de 24 de ani, este prima persoană care a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, în urma incidentelor de duminică. Ședinţa de judecată a Magistraţilor Judecătoriei Sectorului 4 a durat doar 30 de minute. Căpăţână a declarat deja recurs.

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a fost constituită, o cauză penală în care se efectuează cercetări faţă de inculpatul Mihai Căpăţână, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice. Totodată, procurorii acestei unităţi de parchet au dispus reţinerea inculpatului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat, în cursul zilei de luni, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", informează Biroul de presă al Ministerului Public, citat de Mediafax.

Din primele cercetări efectuate până în acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul a participat, alături de alte persoane rămase neidentificate până în acest moment, duminică la incendierea unor bunuri aparţinând domeniului public, din zona intersecţiei străzilor Cantemir cu Mărăşeşti.

Mihai Căpăţână le-a declarat poliţiştilor că este electrician. Pagina sa de facebook îl arată ca un admirator al naziştilor, atât prin poza de profil, cât şi prin faptul că se declară fan al cărţii "The Occult Roots of Nazism". Cu toate acestea, se pare că numitul Căpăţână are şi o latură "soft". El s-a alăturat cauzei "Să luptăm pentru animăluţe", pe lângă Liga Antimanele. Tot conform profilului de Facebook, el este absolvent al Colegiului Tehnic Energetic.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor cauzei şi a celor implicaţi, precizează sursa citată.

Etichete: incendiere, Parchet, promo, proteste, realitatea, reţinut

0/0 COMENTARII
eu
22 ian 18:12
+0
VOTURI
-0

auzi nebunie cica poate lua de la 2 la 7 ani pt ca a dat cu picioru in tomberon

eu
22 ian 18:10
+0
VOTURI
-0

e arestat degeaba ca na fost el cel care a dat cu picioru in tomberonu ala uitativa la geaca ca nu seamana cu aia cu care la prins iar astia de la ziar sunt niste retardati

victorino
16 ian 21:38
+0
VOTURI
-0

a incendiat bunuri apartinand domeniului public...adica?

un cos de gunoi? frunzele din parc?

retardatul care raspunde la numele huidu a omorat 3 oameni si e acasa, astuia i-au dat 29 de zile intr-o juma' de ora...ca e electrician!

marshhh ma zdrentelor portocalii!

nelu
16 ian 19:23
+0
VOTURI
-0

are poze de "cocalari.ro"...daca asta protesteaza pt Romania..vai de viitorul nostru

gigi cotlet
16 ian 17:06
+0
VOTURI
-0

ca si toti "protestatari" e un gunoi imputit

ba cocalare
16 ian 19:02
+0
VOTURI
-0

Dupa numa pari a fi un fel de mondial, dupa continut, clar esti iubitor de Beshina.

Iesi ma afara, si striga-ti originea tiganeasca si convingerile proBashina, si in citeva secunde nu mai apuci observatorul.

Sieg HEIL

marian
16 ian 16:51
+0
VOTURI
-0

pariu ca idiotul asta nu stie ce inseamna nazism?!... fratilor aveti grija, nu va jucati cu istoria...

Slick
17 ian 16:45
+0
VOTURI
-0

Pai cati pustani cu porecla "Hitler" am auzit, eu sa fiu sanatos. Majoritatea nici nu stiu sa scrie Hitelr sau nazism, ce sa mai vorbim daca stiu despre ce e vorba.

Slick
16 ian 16:01
+0
VOTURI
-0

Nu mai poti sa postezi nimic pe feisbuc ca ziaristii iau de bun tot ce ai tu acolo. Incompetentii naibii, daca ala nu avea FB despre ce naiba scriati voi acum?

Marty
16 ian 15:48
+0
VOTURI
-0

bine sti ca nazistii nu tolerau decat rasa ariana si asta are la favoriti pe 2pac si ala era negru deci....... te-ai prins tu cel ce ai scris tampenia asta ??

jean
16 ian 17:28
+0
VOTURI
-0

..tocmai my friend... 2pac era negru, ergo, asta agata copchile de 12 ani cu nazismul lui cu tot.... astia care au scris stirea sunt complet varza... asta e nazist cum sunt eu iluminat si conduc lumea pe la spate de pe buda dimineata (doar in fiecare zi la mine e o noua ordine mondiala)... sarcasmul asta incinge minti cand nu trebuie...

Jean
16 ian 15:42
+0
VOTURI
-0

bravo baieti! este un nazist adevarat inspirat de 2pac! apropos, voi stiti ce presupune nazismul?

CN
16 ian 18:24
+0
VOTURI
-0

Halal nazist! In loc sa incendieze tigani, el distruge avutul public! Rusine, sper sa-l bage la parnaie, intr-o celula plina cu tigani borati!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE