Prima promisiune încălcată de primarul interimar al Capitalei: 3 benzi pe sens la Piaţa SuduluiPrimarul interimar al Capitalei promitea, acum câteva zile, că, din 18 octombrie, traficul rutier din intersecţia Piaţa Sudului va reveni la normal- la trei benzi pe sens. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Prima promisiune incalcata de primarul interimar al Capitalei: 3 benzi pe sens la Piata Sudului
Prima promisiune încălcată de primarul interimar al Capitalei: 3 benzi pe sens la Piaţa Sudului
Foto: libertatea.ro

"Începând din data de 18 octombrie 2015 traficul rutier din intersecţia Piaţa Sudului se va desfăşura, din nou, pe trei benzi pe sens", promitea, printr-un comunicat de presă datat 15 octombrie 2015, primarul interimar al Capitalei Ştefănel Dan Marin. În acelaşi comunicat, Primăria le cerea scuze bucureştenilor pentru greutăţile provocate de lucrările din zonă.

Însă, în  fotografia realizată luni, 19 octombrie, de libertatea.ro, se vede că promisiunea nu a fost respectată.

Tunelul rutier de la Piaţa Sudului are deja jumătate de an întârziere. Pasajul trebuie terminat până la 31 decembrie, altfel Uniunea Europeană nu va achita cele 25 de milioane de euro - partea sa din proiect, iar Primăria Capitalei va achita costurile din bani proprii.

Specialiştii spun că tunelul nu va fi gata deoarece constructorul a remarcat, la un moment dat, că lucrarea va intra în tunelul metroului, de aceea totul a trebuit revizuit. Pierderile estimate până acum s-ar putea ridica la aproximativ 12 milioane de euro, adică bani pentru două pasaje.

Etichete: lucrări, piaţa sudului, trafic piata sudului

0/3 COMENTARII
Ion
21 Oct 17:57
+0
VOTURI
-0
Oameni buni! Voi Ganditi?
Cum sa intre cu pasajul in metrou?
Informativa bine inainte de a scrie.
pasagerul
21 Oct 07:54
+0
VOTURI
-0
DNA-ul ar trebui sa remarce ca proiectul asta nu trebuia sa intre in tunelul de metrou ci drept in puscarie, cu toti cretinii si hotii care au lucrat la el.
vlad
20 Oct 12:40
+0
VOTURI
-0
Ok, cu teava aia necunoscuta am inteles, dar proiectul intra in tunelul de metrou??? Toti sunt diletanti

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h