Prima REACŢIE a educatoarei care i-a agresat verbal pe copiii de la o grădiniţă din BucureştiEducatoarea din Capitală, acuzată că i-a jignit şi blestemat pe copii, a declarat că înregistrările difuzate nu sunt adevărate. Educatoarea este, totuşi, contrazisă de părinţii micuţilor pe care i-ar fi terorzat. Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi a început o anchetă.

Scandal la o gradinita din Bucuresti
Scandal la o grădiniţă din Bucureşti

"Mă, şi animalu', dacă îi spui, uite-l, măi, cum stă acolo. Dă jos pantalonii mai repede că mi-ai distrus sănătatea! Dă pantalonii jos că vine doamna directoare acum şi nu te mai primeşte. Dă jos chiloţii mai repede! Pune mâna! Dă-i jos! Chiloţii, dă-i jos de pe tine! ", acesta este modul în care educatoarea se adresa unui copil de doar câţiva anişori.

În situaţia lui au fost şi alţi 10 copii care erau îngrijiţi la Grădiniţa 41 din Capitală. Copiii au început să plângă după ţipetele femeii. De cealaltă parte, într-o intervenţie la România TV, educatoarea neagă acuzaţiile. După discuţii insistente cu părinţii, directoarea a încercat să motiveze comportamentul educatoarei. Apoi a promis că va lua măsuri după acest scandal. Poliţia s-a autosesizat în acest caz.

Etichete: educatoare, educatoare bucuresti, grădiniţă, grădiniţă Bucureşti

0/2 COMENTARII
asdasd
25 Feb 09:20
+0
VOTURI
-0
Probabil ca si tu ai fost tratat la fel cand erai mic, si uite ca n-ai patit nimic. Bine, in afara de faptul ca esti cretin...
Dar nah, lasa, fii tu Gica-Contra, sa te vada lumea!
Fox
21 Feb 10:50
+0
VOTURI
-0
Bateti campii cu agresarea! Femeia si-a facut treaba si nu le mai plangeti de mila plozilor ca nu raman cu sechele de la faptul ca tipi la ei. Nu mai fiti ipocriti. Ca si acasa tipati la ei! Ar trebui sa isi dea demisia toti educatorii si sa ramaneti cu aia mici in casa sa vad atunci cum va descurcati!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE