Prima reacţie a Laurei Chiriac în scandalul unei presupuse relaţii extraconjugaleLaura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria sectorului 1, a reacţionat pe Facebook, după ce tabloidul Cancan a publicat imagini în care aceasta apare alături de Sergiu Diacomatu. Fosta jurnalistă acuză campania murdară pe care unii încearcă să o facă la adresa sa.

Laura Chiriac
Laura Chiriac
Foto: Facebook

"Ca să nu se mai detoneze „bombe", un instantaneu prin care unii ar încerca să murdărească în continuare această campanie. Cu siguranță că accelerarea acestei campanii murdare și previzibile are la bază acest sondaj", scrie Laura Chiriac pe Facebook, ataşând un sondaj şi o imagine în care apare alături de candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare.

Tabloidul Cancan susţine că a surprins-o pe Laura Chiriac, fostă prezentatoare de ştiri la Realitatea Tv şi candidat ALDE la Primăria Sectorului 1, sărutându-se la hotel cu Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte în Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP). Ambii sunt căsătoriţi. 

Etichete: Laura Chiriac, Laura Chiriac Primaria sector 1

0/3 COMENTARII
Cris
26 Apr 21:46
+0
VOTURI
-0
Probabil a facut-o intentionat dintr-un motiv tabloid... sa-i creasca popularitate si numarul de bagatori de seama. Altfel, cat de idioata tre sa fii, ca femeie maritata, sa faci un astfel de gest, intr-un loc public si fiind implicata si in campanie electorala.

Adevarul crud, este ca au ajuns toate tzoapele sa aspire la postul de primar.
dan
26 Apr 15:15
+0
VOTURI
-0
Am inteles ideea, fata este disponibila pentru oricine! Nu asta vroia sa ne spuna?
Cris
26 Apr 13:07
+0
VOTURI
-0
Poza e cat se poate de clara... Doar ca nu i-a pus si o mana pe fund...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h