Reacţia lui Clotilde Armand, după ce a pierdut alegerile: Nu am avut observatori la toate secţiileCandidata USB la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a declarat dezamăgită de răsturnarea de situaţie, rezultată în urma numărării voturilor. "Această răsturnare de situație aruncă o îndoială asupra corectitudinii procesului de numărare și înregistrare a voturilor în secțiile de votare", spune Armand. Candidata USB era cotată, duminică seară, de EXIT-POLL-uri, drept noul primar al Sectorului 1, însă rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central luni dimineaţă o clasează pe locul al doilea.

Prima reactie a lui Clotilde Armand, dupa ce a pierdut alegerile: Nu am avut o observatori la sectii
Prima reacţie a lui Clotilde Armand, după ce a pierdut alegerile: Nu am avut o observatori la secţii
Foto: b365.ro

UPDATE Într-o nouă postare pe Facebook, Clotilde Armand face noi precizări legate de răsturnarea scorului în favoarea lui Dan Tudorache de la PSD:

"Prezența la vot este prima formă de implicare în procesul de guvernare a comunității în care locuim. Din acest motiv țin să mulțumesc celor care și-au exprimat ieri votul, indiferent de opțiunile lor politice. Le sunt profund recunoscătoare celor care s-au mobilizat pentru a ne susține și care mi-au transmis mesajele lor.

Cele mai multe dintre aceste mesaje contin comentarii cu privire la răsturnarea scorului în favoarea dlui Dan Tudorache în timpul nopții, după ce rezultatele parțiale anunțate de BEC la ora 24.00 erau în favorea candidaturii mele. Această răsturnare de situație aruncă o îndoială asupra corectitudinii procesului de numărare și înregistrare a voturilor în secțiile de votare.

Simpla apariție a unei asemenea îndoieli, după 26 de ani de la demararea procesului democratic în România, aruncă o lumină negativă asupra imaginii țării.

Sunt convinsă că Biroul Electoral Central își va îndeplini atribuțiile. Cred că în România anului 2016 sunt depașite metodele de presiune și fraudare electorală."

"Aşteptăm rezultatele finale. Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte. Probabil trebuia să fie o diferenţă de 5 % ca să câştigăm... O să tragem concluziile. Nimic nu va fi ca înainte. A fost o mobilizare, trebuia să fie şi mai mare. Nu am avut observatori la toate secţiile de vot. Am acoperit mai multe alte sectoare, mai puţin Sectorul 1, am zis cum probabil e mai civilizat... a fost probabil o greşeală.", a declarat Clotilde Armand luni dimineaţă, printr-un filmuleţ publicat pe Facebook.

 

Reamintim că rezultatele provizorii publicate de Biroul Electoral Central pentru Municipiul Bucureşti arată o răsturnare de situaţie în Sectorul 1 atât faţă de sondajele exit-poll dar şi faţă de rezultatele provizorii anterioare publicate, astfel încât Clotilde Armand pierde alegerile cu 28,73% din sufragii în faţa lui Daniel Tudorache care, până la acest moment are 31,14% din voturi.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Clotilde Armand, clotilde armand alegeri, Sectorul 1

0/11 COMENTARII
aabbcc
06 iun 23:40
+0
VOTURI
-0
Nu stiu ce educatie o avea clotilda asta, dar daca e sustinuta de melteni ca tine, Adriane, mai bine ca nu a iesit. Voi basistii cum nu va ies ploile incepeti sa insultati si sa urlati ca din gura de sarpe ca e frauda. Cine nu e cu voi e comunist. Mars tu in phizda lu ma-ta aia curva sifilitica care a fatat un mitocan ca tine, la betie si din laba lu tactu boschetaru.
irina
06 iun 15:41
+0
VOTURI
-0
Pari scapat de la Balaceanca ,mai trebuia sa-ti pui si poza sa vedem cat esti de jerpelit fizic si mai ales mental .
Animalule .
irina
06 iun 15:39
+0
VOTURI
-0
Ai dreptate .Nu vrem bani ..nu vrem valute ..numai Firea sa ne ...
Sa plece toti strainii sa ramana numai hotii dovediti si de-ai locului .Traiasca patriotismul de tip comunist .
mitrica
06 iun 15:36
+0
VOTURI
-0
Bucurestiul o merita pe Firea .Clanul Pandele Firea a pus biciul pe oras .E primul pas al lui frumoasei cu colti de argint spre Cotroceni .La mai mare ca asa meritam .
maria
06 iun 15:32
+0
VOTURI
-0
Era prea mult pt Bucuresti sa iasa o doamna din Franta .Noi vrem numai MOldova sa ne conduca cu coada si cu botul .
Batran si prost
06 iun 14:40
+0
VOTURI
-0
Georgescu Viorel, asa batran si asa de prost?
Georgescu Viorel
06 iun 14:33
+0
VOTURI
-0
uneltele sorosiste se consolideaza...ce sa caute o frantuzoaica chiar cu cetatenie romana sa fie primar?? se vede clar ca varfurile de lance ale coorporatiilor straine , sponsorizeaza masiv aceste cozi de topor ...frustrati , vanzatori...
Taran coclit
06 iun 13:24
+0
VOTURI
-0
HHH, dupa ce ca esti taran coclit mai ai si net
dan
06 iun 13:23
+0
VOTURI
-0
Parca madam a promis ca ne apara de hoti si nici nu incepu bine ca hop ce sa vezi i-au furat portofelul...ahaha
adrian
06 iun 12:02
+0
VOTURI
-0
Ba jegosule Clothilde e casatorita cu un cetatean roman, membru al Academiei Romane, pentru creierul tau de cercopitec tu nu esti nici rahatul pe care calca in S1.
Mars jigodie psdista

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h