Prima şcoală de tatuatori, deschisă în BucureştiPrima şcoală de tatuatori din România a fost deschisă la Bucureşti, luni dimineaţa, în prezenţa unei celebrităţi în domeniu, Ami James de la Miami Ink. Prima lecţie predată a fost importanţa igienei în saloane de tatuaje, dar şi pericolele la care se expun cei care aleg saloane neautorizate, scrie gandul.info

S-a deschis prima scoala de tatuatori din Romania
S-a deschis prima şcoală de tatuatori din România
Foto: www.radiounirea.ro

"Era nevoie de o astfel de şcoală, pentru că există foarte mulţi amatori pe piaţă şi, drept urmare, există şi foarte multe eşecuri. În fiecare zi ne intră în saloane câte o persoană, sau două, cu infecţii oribile, cauzate de oameni ce se autoproclamă tatuatori", a spus Costi Azoiţei, tatto artist, potrivit gandul.info

A fost, de altfel, prima lecţie pe care au vrut să o dea organizatorii, aceea a necesităţii igienei în saloanele de tatuaj şi ce trebuie să ştie un client atunci când decide să îşi facă un semn permanent pe piele.

Cu ocazia deschiderii şcolii, organizatorii au reuşit să îl aducă în România pe unul din cele mai îndrăgite personaje din industrie- Ami James, de la Miami Ink.

Ami a mărturisit, spre surprinderea tuturor, că se află pentru prima oară în România, deşi mama lui este româncă. „Sunt fericit să mă aflu, pentru prima oară, în România, mai ales că am origini româneşti. Nu am mai spus asta până acum, dar mama este româncă şi chiar a locuit foarte aproape de zona asta" , a declarat Ami James în cadrul unei conferinţe de presă.

Etichete: prima scoala tatuaj, scoala tatuatori, scoala tatuatori Bucuresti, scoala tatuaj Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h