Cioloş, în prima şedinţă de Guvern: Vom adopta o ordonanţă privind organizarea ministerelorPrima şedinta a Guvernului Cioloş a avut loc joi, de la ora 10.00. În cadrul ei, noul premier a anunţat că Guvernul va adopta o ordonanţă privind organizarea unor ministere.

"Vom adopta o ordonanţă privind organizarea ministerelor în urma deciziei Parlamentului privind instalarea acestui guvern. Sunt câteva modificări în structura unor ministere, cred că sunt doar cinci ministere care au fost afectate" a spus Cioloş, conform mediafax.ro.

El a precizat că este vorba de mici modificări de denumire şi crearea unui nou minister- Ministerul pentru consultare şi dialog civic- tocmai pentru a arăta că unul dintre obiectivele noului guvern este comunicarea cu societatea civilă.

De asemenea, Cioloş a spus că vor fi trecute în revistă priorităţilor administrative şi legislative din perioada următoare- pregătirile de iarnă, bugetul de stat şi reformele administrative.

De asemenea, premierul Dacian Ciolos se va intalni, sambata, cu membrii Guvernului intr-o sedinta informala, pentru discutarea prioritatilor sectoriale ce decurg din Programul de guvernare, informeaza Hotnews.ro.

In cursul zilei de joi, Dacian Ciolos desfasoara activitati de organizare a Guvernului si stabileste planul de lucru pentru perioada imediat urmatoare.

Etichete: dacian ciolos, guvernul ciolos

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE