Prima slujbă la Catedrala Mântuirii Neamului, săptămâna aceasta, de FloriiAnul acesta, Pelerinajul tradițional de Florii din Capitală va fi organizat sâmbătă, 27 aprilie 2013, și va începe de la Catedrala Mântuirii Neamului.

 Infrastructura Catedralei Neamului este finalizata. TUR VIRTUAL in cel mai mare lacas de cult
Infrastructura Catedralei Neamului este finalizată. TUR VIRTUAL în cel mai mare lăcaş de cult

De la orele 15:00 se va oficia slujba Vecerniei pe platforma Catedralei Mântuirii Neamului (cota 0) sau la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, dacă plouă. De la orele 16:30, la sfârșitul Vecerniei, se va citi Rugăciunea de mulțumire pentru lucrările realizate la infrastructură. De la orele 17:00 vor fi sfințite stâlpările după care se pleacă în pelerinaj.

Prima oprire va avea loc la ora 17:15 la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, după care va continua pe Calea 13 septembrie, Bd. Libertății și pe Bd. Regina Maria. A doua oprire va avea loc la ora 17:30 la Biserica Sfântul Nicolae - Vlădica, după care pelerinajul va continua pe Str. 11 iunie, Str. Principatele Unite, Str. Ienăchiță Văcărescu și pe Str. Sfânta Ecaterina. La ora 17:45 pelerinajul se va opri la Biserica Sfânta Ecaterina - Paraclis Universitar și va continua pe Str. Bibescu Vodă, apoi pe Colina Bucuriei.

Pelerinajul se va încheia la orele 18:00 pe Colina Bucuriei la Catedrala Patriarhală, anunță agenția de știri Basilica.

Etichete: Catedrala Mântuirii Neamului, florii, procesiune

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE