Prima slujbă oficializată de Patriarhul Daniel la Catedrala Mântuirii NeamuluiPatriarhul Daniel oficiază, duminică, prima slujbă la Catedrala Mântuirii Neamului, eveniment la care asistă şi circa 2.500 de tineri care participă la Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Toată Lumea.

Slujba la Catedrala Mantuirii Neamului
Slujbă la Catedrala Mântuirii Neamului

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, împreună cu mai mulţi ierarhi, preoţi şi diaconi, oficiază, duminică, prima Sfânta Liturghie la Catedrala Naţională, scrie news.ro.

La eveniment asistă şi circa 2.500 de tineri, veniţi din diferite ţări ale lumii, care participă la Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Toată Lumea (ITO 2016), organizată de Arhiepiscopia Bucureştilor şi Patriarhia Română, în contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.

În cadrul ITO 2016, tinerii au participat, vineri, la Sala Palatului din Capitală la conferinţa cu tema Iisus Hristos - Bucuria Vieţii, urmată de "Procesiunea Luminilor". Tinerii s-au deplasat, purtând lumânări în mâini, de la Sala Palatului pe Calea Victoriei până la Catedrala patriarhală. Programul zilei de sâmbătă al ITO 2016 a cuprins şi un concert în aer liber, în Parcul IOR din Capitală, unde au cântat Elena Gheorghe, Smiley şi trupa Bere Gratis.

Etichete: Catedrala Mântuirii Neamului, Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel, slujba catedrala mantuirii neamului

0/1 COMENTARII
Gabriel
04 Sep 19:05
+0
VOTURI
-0
Preotii oficiaza slujbe.Doua persoane pot oficializa o relatie sau niste fapte.O buna carte pentru lectura particulara se numeste DEX

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE