Primăria Bucureștiului cere sprijinul voluntarilor pentru programul "O masă caldă București"-OMINISPrimăria Municipiului București, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București și împreună cu Asociația Studenților la Științe Politice, anunță începerea programului O MASĂ CALDĂ BUCUREȘTI, de sâmbătă, 22 noiembrie 2014, ora 13.00.

Primaria Bucurestiului cere sprijinul voluntarilor pentru programul "O masa calda Bucuresti"-OMINIS
Primăria Bucureștiului cere sprijinul voluntarilor pentru programul "O masă caldă București"-OMINIS
Foto: Primăria Sectorului 4

Programul presupune prepararea a 100 de porții de mâncare gătită de către voluntari în fiecare sâmbătă, între orele 13.00-15.00, la sediul Cantinei Sociale din cadrul Complexului de Servicii Sociale "OMINIS - din grijă pentru oameni".

Alimentele vor fi puse la dispoziție de către Asociația Studenților la Științe Politice. Cele 100 de porții vor fi distribuite de la sediul cantinei, între orele 14.00-15.00, în ambalaje de unică folosință, pentru a fi luate la pachet de către beneficiarii programului: persoane vârstnice, copii, persoane cu dizabilități (care nu beneficiază de cartelă de masă la cantinele de ajutor social ale Municipalității) sau vor fi distribuite de către voluntari către persoanele defavorizate din comunitate.

Voluntarii, cetăteni ai Bucureștiului, sunt așteptați să ajute, alături de membri ai Asociației Studenților la Științe Politice, la prepararea mesei și la distribuția acesteia, în fiecare sâmbătă, si să trimită date de contact ale persoanelor care ar putea beneficia de această masă (doar cu acordul lor).

Etichete: OMINIS, Primăria Bucureşti, voluntari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE