Primăria Capitalei a decis ca RADET să intre în INSOLVENŢĂConsilierii generali ai Capitalei au decis, miercuri, începerea procedurilor de intrare în insolvenţă a RADET.

RADET
RADET

Preşedintele Consiliului de Administraţie provizoriu al RADET, Sorin Chiriţă, a declarat miercuri că insolvenţa regiei nu îi va afecta în niciun fel pe bucureşteni, aceasta fiind doar o formă de protecţie a regiei.

"Ceea ce s-a întâmplat azi a fost o hotătâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, prin care ne mandatează pentru iniţierea procedurii de insolvenţă a regiei. Practic, ne punem sub protecţia Tribunalului. Noi doar am prezentat CGMB situaţia gravă în care ne aflăm. Avem o datorie de 3,9 miliarde de lei datorie către ELCEN. Nu avem posibilitatea fizică să o plătim, iar Consiliul General a luat această decizie", a spus Chiriţă, citat de news.ro.

El a mai precizat că în Consiliul de Administraţie de joi se va lua act de hotărârea Consiliului General şi va fi înaintată o cerere către Tribunalul Bucureşti pentru intrarea în insolvenţă a RADET.

Întrebat dacă bucureştenii vor fi afectaţi de această decizie, Chiriţă a spus: "Nu. Sub nicio formă".

Etichete: insolvenţă radet, Primăria Capitalei, RADET

0/3 COMENTARII
Sare in ochi
21 Sep 23:19
+0
VOTURI
-0
Praf in ochi, troll nemernic ce esti, ce rezolva desfiintarea ta imputita?
Radet a ajuns in situatia asta datorita ANRE, care a decis la un moment dat ca primele la plata vor fi penalizarile! Si cum Elcen emite facturi cu plata la 15 zile, iar Radet incaseaza de la populatie la 45 de zile, fa si tu calculul! Nu-ti iese si tie cu virgula? Nu-ti iese si tie ca Elcen, din momentul ala, traieste doar din penalizarile care se aduna LEGAL?
Si vad ca nu pricepi ca Elcen si Radet sunt legate simbiotic intre ele, daca una din ele moare, moare si cealalta! Sau vezi, dar nu-ti pasa, fie din prostie, fie pentru ca esti platit sa sustii distrugerea acestor institutii!
La Apa Nova cat ai primit? Ca si Apa Nova e privata, iar pretul metrului cub de apa rece e mai scump decat dac-ar fi produs pe Luna...
Praf in ochi
21 Sep 20:49
+0
VOTURI
-0
Cris, troll nemernic ce esti, ce rezolva hotomania asta imputita? Desfiintarea Regiei mamut!!!!
Cris
21 Sep 20:18
+0
VOTURI
-0
In sfarsit o decizie corecta a bezmeticilor care conduc capitala in acest moment in frunte cu bucatareasa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE