Primăria Capitalei ar putea avea un nou SITE. Ce noutăţi va aduce pentru bucureşteniGabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, joi seară, la B1, că intenţionează să lanseze o licitaţie pentru un nou site al primăriei, "mult mai prietenos pentru toţi cetăţenii".

Primaria Capitalei ar putea avea un nou SITE
Primăria Capitalei ar putea avea un nou SITE

"Există un site pe care l-am preluat la momentul când am ajuns, dar nu sunt mulțumită de el și aveți perfectă dreptate, dar pentru o nouă platformă este nevoie de o licitație, pentru că orice resursă bugetară înseamnă urcarea indicatorilor economici și acest lucru este acum în desfășurare în sensul realizării unui caiet de sarcini. Îmi doresc o platformă online foarte prietenoasă pentru toti cetățenii, să își poată să își plătească taxele și impozitele, să se poată informa cu privire la activitatea primăriei, consiliului general și a primarului" a declarat Gabriela Firea.

Etichete: contact primaria capitalei, Primăria Capitalei, site primaria capitalei

0/1 COMENTARII
cineva
12 Nov 01:17
+0
VOTURI
-0
Departamenul IT din cadrul PMB numara peste 200 de indivizi (daca nu ma insel). Ce fac astia? Pentru ce-i platim? Cine construieste site-ul trebuie sa-l si administreze, asa e cel mai eficiet. De ce nu-l face Primaria si externealizeaza o chestiune atat de importanta precum site-ul. Sa ni se explice si noua.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE