Primăria Capitalei are nevoie de bani. Firea: „Vor fi zile foarte dificile"Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declară că vor veni zile dificile dacă Guvernul nu va găsi o soluție prin care să sprijine financiar autoritățile.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

„Suntem pregătiți în ceea ce privește resursa umană, pentru că suntem toți pe poziții. Deocamdată, dar o perioadă scurtă, ne vom mai descurca și cu banii. Pe urmă vor fi zile foarte dificile dacă Guvernul nu găsește o soluție prin care să sprijine autoritățile locale, cele care au în sarcină foarte multe activități în această perioadă.

Nu ne victimizăm, nu ne plângem, dar toate aceste activități trebuie să fie realizate. Absolut totul necesită nu doar resursă umană, ci și resursă bugetară. Am transmis și eu, ca și alți primari, adrese către Executiv și sperăm să existe o decizie în perioada următoare", a spus Gabriela Firea, marți seară, la Antena 3.

Primaria Capitalei a alocat sume uriașe în lupta cu coronavirusul.

„Peste 10 milioane de euro, un efort într-o lună, o lună și jumătate. Toate spitalele trebuiau să fie pregătite pentru perioada de pandemie, s-au făcut investiții și mai urmează pentru ele sunt foarte necesare", a mai spus Gabriela Firea.

Etichete: Gabriela Firea, Guvern, Primăria Capitalei, zile dificile

0/2 COMENTARII
Cris
15 apr 12:57
+0
VOTURI
-0
La o mica restructurare v-ati gandit? Sa trimiteti in somaj bugetarii de lux v-ati gandit? De unde sa va dea bani guvernul? Guvernul ia bani nu da.
Maximus
15 apr 12:54
+0
VOTURI
-0
D-na Firea, poate va ajuta biserica... Dvs. ar trebui sa stiti sa si faceti bani nu numai sa-i cheltuiti. Luati bani din economiile facute de companiile municipale care au inlocuit licitatiile paguboase.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE