Primăria Capitalei caută soluţii pentru ca taximetriştii să poată staţiona în staţiile RATBGabriela Firea s-a întâlnit cu reprezentanţii taximetriştilor din Bucureşti pentru a identifica problemele generale cu care se confrunta acestia, dar si probleme specifice care intra in aria de competenta a Municipalitatii. Printre altele, primarul general le-a promis că va analiza "posibilitatea crearii in statiile RATB, acolo unde este posibil, de zone unde pot stationa si taximetristii".

Primaria Capitalei cauta solutii pentru ca taximetristii sa poata stationa in statiile RATB
Primăria Capitalei caută soluţii pentru ca taximetriştii să poată staţiona în staţiile RATB

"Ne dorim sa venim in intampinarea problemelor cu care va confruntati si sa luam toate masurile legale pentru deblocarea situatiilor aparute in domeniul de activitate in care actionati. Astfel, voi dispune infiintarea unui grup de lucru care sa actioneze permanent pentru ca solicitarile venite din partea industriei dumneavostra sa fie rezolvate punctual si intr-un timp cat mai scurt. Si ma refer aici atat la solicitarile restante cat si la orice alte probleme care pot aparea in viitor", a declarat Gabriela Firea în cadrul şedinţei.

In cadrul intrevederii, s-a stabilit ca din grupul de lucru sa faca parte reprezentanti ai Directiei Juridic, Directiei Transporturi, Directiei de Politie Locala si Control, Politiei Locale, Administratiei Strazilor, dar si reprezentanti ai structurilor asociative participante la discutii.

Primarul Capitalei a mai anuntat ca unul dintre obiectivele importante pe care Municipalitatea le are in vedere pentru cresterea calitatii serviciilor de transport este crearea de benzi unice pentru RATB, taxi, dar si autovehicule de interventie pentru situatii de urgenta, mai multi specialisti din cadrul PMB si Administratia Strazilor lucrand deja la identificarea arterelor din Bucuresti unde trama stradala permite acest lucru.

De asemenea, Primarul General i-a asigurat pe transportatorii prezenti la discutii ca PMB va analiza impreuna cu Inspectoratul General al Politiei Romane si Politia Rutiera posibilitatea crearii in statiile RATB, acolo unde este posibil, de zone unde pot stationa si taximetristii.

Etichete: firme taxi bucureşti, Gabriela Firea, Primăria Capitalei, taximetristi bucuresti

0/10 COMENTARII
ilga
17 Aug 21:03
+0
VOTURI
-0
Alte probleme au taximetristii nu cu parcarile. Dar pentru a le rezolva s-ar "lovi" in unii politicieni care au firmele de taximetrie si nu prea ar fi ok. Asa, asta cu parcarea e ca sa ne bagam in seama. Cine coboara din taxi si se urca in autobuz, sau invers? Aberatii ca in Romania.
costy 67
12 Aug 16:55
+0
VOTURI
-0
Da , și o să facem stație ca și acum , pe banda 2, chiar și când ieșim din alveolă, nu suntem lăsați. Și atunci de ce să ne chinuim să ieșim dintre două mașini ? Autobuzul are 12 m , și la fiecare ieșire din stație se pierde timp...fiindcă nu ți-o acordă nimeni. Parcați fraților în fiece stație, că eu oricum nu intru intre două parcate.
Negru Vasilica
12 Aug 10:04
+0
VOTURI
-0
Lucru acasă! Comision direct motivant! Îți va plăcea și ție! Alegerea cea mai bună pentru tine! Ultima sansa este aici! Pentru detalii intra acum pe sit-ul:http://bit.ly/29dbUVW
Cris
12 Aug 08:07
+0
VOTURI
-0
Aceasta bucatareasa se dovedeste a fi, zi de zi, tot mai slaba pentru functia de primar al capitalei
emil
11 Aug 22:05
+0
VOTURI
-0
Dar niste solutii pentru innoirea parcului de tramvaie, de exemplu, nu cauta?
aduce
11 Aug 18:45
+0
VOTURI
-0
Cât timp locurile de parcare sunt vândute de către Primărie într-un total dispreț față de regulamentele rutiere (care prevăd anumite obligativități pentru parcări!), de ce aceeași Primărie n-ar crea reguli noi de circulație, care să permită oprirea taximetriștilor, de exemplu, unde n-ar avea voie (în stațiile RATB, de exemplu, așa cum prevede actualul cod rutier, sau pe trecerile de pietoni, sau în colțul intersecțiilor, sau pe primele două benzi...)?

Trăiască federalizarea Bucureștiului, și apoi a întregii Românii! Legea primarului să fie cea mai puternică! Legarea de glie a iob... pardon, plătitorilor de impozite, pentru cine mai știe istorie...
@ Dinu - toamna vin zapezile
11 Aug 14:23
+0
VOTURI
-0
Dinule, apreciez ca ai lasat deoparte venirea toamnei cu zapezile.

Revenind la refugiile tale pe care le amintesti in toate comentariile, la toate articolele, legatura cu taximetristii este probabil simpla. Va desfiinta acele refugii si le va face statii de taxi, sa aiba si "bietii" de ei unde sa-si parcheze cazanele pe GPL, cu revizia lipsa.
Dinu
11 Aug 14:00
+0
VOTURI
-0
Soluții să scăpăm de pericolele astea publice de peroane de tramvai înguste lipsite de balustrade de protecție nu caută Primăria Capitalei?Anul ăsta n-a mai început nimic nou la capiotlul modernizări linii tramvai și peroane.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Iar noi,locuitorii capitalei suntem victime ale indolenței și ale nesimțirii.Indiferența ucide!
zzz
11 Aug 13:52
+0
VOTURI
-0
ce dragutz din partea ei ... saracii taximetristi ... ce se chinuiau ... ar trebui primaria sa le doneze niste bani de la buget ca si asa sunt prea multi acolo ...
Fiorea
11 Aug 12:38
+0
VOTURI
-0
Printre altele, primarul general le-a promis că va analiza "posibilitatea crearii in statiile RATB, acolo unde este posibil, de zone unde pot stationa si taximetristii".

Ha! Taximetristii stationeaza DEJA in statiile RATB, si nu numai. "Oprirea interzisa", in regulamentul taximetristilor, inseamna, probabil, parcare...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE