Primăria Capitalei cere MApN două terenuri pentru lărgirea Şoselei Fabrica de GlucozăPrimăria Municipiului Bucureşti (PMB) solicită Guvernului României trecerea a două terenuri din administrarea Ministerului Apărării în cea a Muncipalităţii, pentru lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză, potrivit unui proiect de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General a Municipiiului Bucureşti.

Șoseaua Fabrica de Glucoza va fi largita la doua benzi pe sens intre Șos. Petricani si Calea Floreasca
Șoseaua Fabrica de Glucoză va fi lărgită la două benzi pe sens între Șos. Petricani și Calea Floreasca

 

"Se solicită Guvernului României emiterea unei hotărâri pentru transmiterea în domeniul public al Municipiului Bucureşti şi administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în vederea realizării obiectivului de investiţii << Lărgire Şoseaua Fabrica de Glucoză între Calea Floreasca şi Şoseaua Petricani>>, precum şi declararea din bunuri de interes national în bunuri de interes local a două suprafeţe, de 184 mp şi 127 mp aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale", se arată în proiectul de hotărâre al CGMB, aflat pe ordinea de zi de săptămâna viitoare.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat în luna iunie a acestui an un contract privind proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a Şoselei Fabrica de Glucoză, executantul acestui obiectiv de investiţii fiind Asocierea Straco Grup SRL - SC Tracon SRL (lider de asociere) - SC Primacons Group SRL.

„Conform contractului, lucrările presupun lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză între Calea Floreasca şi Şoseaua Petricani, de la o bandă pe sens la câte două benzi pe fiecare sens şi reconfigurarea intersecţiei cu str. Barbu Văcărescu, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie la intrarea în Bucureşti de pe autostrada A3", precizează reprezentanţii PMB.

Durata de execuţie este de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Valoarea contractului este de 48.228.719.48 lei.

În prezent, Şoseaua Fabrica de Glucoză este una dintre cele mai aglomerate artere din Bucureşti, unde ambuteiajele se formează, la ore de vârf, pe aproape toată lungimea drumului.

Etichete: Șoseaua Fabrica de Glucoză

0/2 COMENTARII
FLORIN
17 dec 22:36
+0
VOTURI
-0
Serios? De Prelungirea Ghencea a-ti auzit cumva? De mizeria de coada ce se formeaza de la A! si pana in dreptul barierei de la Domnesti. Va rog sa va ganditi si la milioanele de oameni care incearca cu greu sa razbata prin aceasta zona nenorocita si sa da-ti drumul la constructia pasarelei despre care numai se vorbeste de vreo 8 ani!!
moraceve_verogilda73@hotmail.com
17 dec 11:43
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, doamnă / doamnă

Sunt doamna GILDA Veronica Morales Acevedo, intru în contact cu tine să vă informez că eu sunt un cuvânt serios credincios de bună credință care oferă împrumuturi tuturor persoanelor care au nevoie gravă de a putea rambursa acest împrumut fără griji. Ofertele mele de împrumut au o durată cuprinsă între 01 și 25 de ani cu o rată de rambursare de 1% pe întreaga perioadă de rambursare.

 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să mă contactați pe adresa mea de email: moraceve_verogilda73@hotmail.com

 
ATENȚIE: Nu te scuipa de creditori falsi pentru a-ți regreta, pentru că publică multe pe site-uri, ascunzându-se ca pe un împrumutător care te-a rupt. Vă mulțumesc pentru contactul cu mine și așteptând să vă citesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE