Primăria Capitalei dă 10 milioane de euro pentru RECONSOLIDAREA clădirilor cu bulină roșie10 milioane de euro. Acesta este bugetul pe care Primăria Capitalei are în plan să îl aloce în acest an reconsolidării clădirilor cu bulină roșie.

Risc seismic
Risc seismic
Foto: paginadepolitica.ro

Acesta este dublu față de bugetul alocat anul trecut.

Municipalitatea spune că cele 10 milioane de euro vor fi utilizate pentru continuarea lucrărilor la cele 4 imobile situate pe strada Blănari, pentru lucrările la 29 de imobile la care lucrările vor începe în perioada următoare, dar și pentru proiectele tehnice pentru 29 de imobile și expertizarea a altor 24.

De precizat este faptul că Primăria Municipiului București nu poate, conform legii, să consolideze clădiri unde este coproprietară, decât în cazul în care toți proprietarii clădirilor în cauză sunt de acord. În cele mai multe cazuri, aceștia însă nu își dau acordul în totalitate.

Etichete: bluina rosie, cladiri bulina rosie Bucuresti, pmb, reconsolidare, risc seismic

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU!
08 feb 12:57
+0
VOTURI
-0
Ultima sansa lucru pe internet acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE