Primăria Capitalei, dată în judecată de Steaua din cauză că nu poate juca pe Arena NaţionalăSteaua intenţionează să dea în judecată Primăria Capitalei din cauză că nu poate juca meciurile, considerate ca fiind pe teren propriu, pe Arena Naţională, fiind astfel nevoită să cheltuiască bani în plus pentru deplasări în alte oraşe pentru a susţine partidele de fotbal din Liga 1. 

Primaria Capitalei, data in judecata de Steaua din cauza ca nu poate juca pe Arena Nationala (Foto bucuresti.tourneo.ro)
Primăria Capitalei, dată în judecată de Steaua din cauză că nu poate juca pe Arena Naţională (Foto bucuresti.tourneo.ro)

Din cauză că Arena Naţională nu are avizul ISU pentru incendii, Steaua a trebuit să aleagă alte stadioane pentru a susţine meciurile din Liga 1 în care este echipă organizatoare. Etapa trecută a jucat la Cluj partida considerată ca fiind pe teren propriu, cu CFR Cluj, iar următorul meci "acasă", cu Astra Giurgiu, îl va juca la Piteşti.

Deplasările înseamnă costuri suplimentare care n-au fost incluse în bugetul echipei pentru aceste sezon. potrivit Gazetei Sporturilor, conducerea Stelei are de gând să recupereze aceste cheltuieli de la Primăria București, cea care deţine Arena Naţională și cu care Steaua a semnat un contract de închiriere.

Steliștii au plătit o sumă substanțială pentru deplasarea la Cluj, după închiderea Național Arena, la care se adaugă și cheltuielile pe care le va face pentru deplasările la Pitești, scrie romaniatv.net. 

Etichete: Arena Naţională, deplasari, liga 1, Primăria Capitalei, Steaua

0/1 COMENTARII
Bogdan
20 nov 12:45
+0
VOTURI
-0
Ooof Doamne... Mare iti e gradina... Cum sa faca asa ceva? Ce drept are ? El nu a inchiriat Arena pe toata perioada competitionala... Arena se inchiriaza per eveniment. Proprietarul ( PMB ) decide daca incheie sau nu contract si daca vrea sau nu, sa inchirieze. Daca vrea poate tine Arena inchisa si 10 ani. E priprietarul, are dreptul, si nu are obligatii fata de Gigi, Borcea sau cine s'o mai trezi cu idei traznite de genul... Greu e la unii... Cu legile...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h