Primăria Capitalei doreşte realizarea unui studiu privind nevoile şi priorităţile bucureştenilorPrimăria Capitalei dorește realizarea unui studiu de piață privind agenda publică, prioritățile și nevoile bucureștenilor, se arată într-un anunț publicat pe site-ul Municipalității, la secțiunea "Achiziții".

Orasul Bucuresti
Oraşul Bucureşti

Conform caietului de sarcini, contractul ar urma să aibă ca obiect realizarea unei cercetări sociologice cantitative privind analiza temelor existente pe agenda populației.

Mai exact, PMB dorește:

  • evaluarea percepției publice privind subiecte reprezentative pentru agenda PMB
  • culegerea unor date sociale care pot fundamenta viitoarele politici publice
  • identificarea temelor importante de pe agenda publică
  • aprofundarea problemelor cheie ale populației pentru identificarea priorităților și soluțiilor de intervenție

Potrivit Agerpres, grupul țintă îl reprezintă populația adultă, neinstituționalizată a municipiului București, volumul eșantionului fiind de 1.800 de respondenți.

Temele de cercetare, dimensiunile și indicatorii specifici vor fi stabiliți de reprezentanții PMB, iar instrumentele de cercetare (chestionarele) vor fi realizate de institutul contractat, pe baza tematicii și indicațiilor furnizate de primărie.

Raportul de cercetare va trebui furnizat în termen de 60 de zile. Ofertantul va trebui să facă dovada realizării de cercetări asemănătoare, din punctul de vedere al metodologiei și calendarului, în ultimii trei ani.

Etichete: nevoi bucuresteni, pmb, Primăria Capitalei, studiu, studiu bucuresti

0/5 COMENTARII
vlad
14 May 11:42
+0
VOTURI
-0
Orice taiat cu exceptia injuraturilor este cenzura, da misule??? S-au sters toate mesajele legate de plagiatul de la logo de pe pagina PMB.... nu doar ca este cenzura, dar cred ca este destul de evident ilegal. Facebook este spatiu public, eu pe pagina mea personala fac ce vreau... dar in momentul in care este pagina unei institutii publice, eu zic ca cenzura aia se pedepseste
misu
12 May 13:32
+0
VOTURI
-0
nu este cenzura. este bun simt. dar voi nu aveti asa ceva. voi aveti doar # idioti. pa.
Thomas
12 May 07:26
+0
VOTURI
-0
Una ar fi amenajarea unor arcade metalice sau de lemn acoperite,incastrate in beton sub care sa se amplaseze scenele pt evenimente,ancora ecrane albe pt proiecții cinema sau evenimente sportive,reclame pe bannere etc.Tb sa stopam cheltuirea banului biblic cu montarea si demontarea scenelor pt spectacole.Una o propun la intrarea parc tineretului sincai.
Vai mama noastra
11 May 12:20
+0
VOTURI
-0
Hal de conducere ce are orasul asta
vlad
11 May 10:32
+0
VOTURI
-0
Studiu??? Sunt atatea lucruri de facut ca nu ai nevoie de niciun studiu... doar sa faci. Pai un sondaj pe internet pe pagina lor de net si pe facebook probabil iti aducea suficiente voturi.... bineinteles, asta daca pagina PMB nu era un loc plin de cenzura.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE