Primăria Capitalei înfiinţează Serviciului EURO - 2020, pentru realizarea măsurilor impuse de UEFAMunicipalitatea propune înfiinţarea Serviciului EURO – 2020, care să asigure implentarea tuturor măsurilor impuse de UEFA şi realizarea la timp a lucrărilor de infrastructură, reabilitarea unor stadioane şi străzi şi modernizarea Centrului Vechi, va asigura comunicarea cu partenerii şi respectarea obigaţiilor din contractele încheiate.

Arena Nationala
Arena Națională

Acest nou compartiment va întocmi rapoarte, la cererea managementului sau auto-propuse, cu privire la evoluţiile macroeconomice, prognoze şi implicaţiile lor asupra derulării proiectului, va reprezenta instituţia în relaţiile cu furnizorii externi de servicii de marketing şi mass-media şi va coordona modul de aministrare şi promovare a site-ului evenimentului", explică iniţiatorii proiectului.

Serviciul va avea opt posturi, dintre care unul de conducere.

De asemenea, Serviciul va administra şi bugetul proiectului, va face analize de vânzări pentru a evalua proiectul din punct de vedere comercial, va dezvolta un plan de acţiuni de marketing şi PR, va monitoriza piaţa, va redacta materiale de prezentare, texte şi comunicate de presă, va asigura transportul la sol în cazul unor evenimente mari, va lua măsuri privind securitatea şi ordinea publică, precum şi siguranţa şi securitatea transportului aerian şi terestru în cazul unor delegaţii, va sprijini serviciul privat de pază la stadion şi va asigura servicii de ambulanţă prin serviciile specializate.

România este una dintre cele 13 ţări în care se vor organiza meciuri de fotbal la Campionatul European de Fotbal din 2020.

„Pentru implementarea tuturor măsurilor şi rigorilor cerute de UEFA şi a respectării garanţiilor funcţionale şi administrative luate în acest sens este necesară înfiinţarea în cadrul aparatului de specialitate al Primarului General a unei noi structuri organizatorice", explică PMB.

Etichete: EURO 2020, pmb, Primăria Capitalei

0/3 COMENTARII
fmmx
22 nov 17:21
+0
VOTURI
-0
Se vede ca esti pesedist sau aldist. Cine a zis de "ai mei" sau "ai tai"? Nu mai polariza discutia unde vrei tu. Aici nu e vorba de "oamenii mei", asa cum plastic se exprima primafita Firea.
Tu imi spui ca o persoana e in stare sa coordoneze x proiecte. Nici eu nu te numesc prost, ci doar troll. Spune-mi cum a mers treaba cu metroul din Drumul Taberei. In trei ani e gata, nu? Si avand exemplul concret, tu vii sa ma afumi cu povesti ca o sa se faca un serviciu in care o sa fii tu care sa coordonezi totul si-o sa dai metroul la gata in 2020? Si nu doar atat, ci o sa reabilitezi tot Centrul Vechi, plus alte cateva stadioane, o sa ai in grija paza lor si servicii de ambulanta???
Tu ai idee ce inseamna toate astea? Ori te cheama Dragneev, si esti in stare sa faci toate astea (daca Ciordache te tine afara din puscarie), ori esti atat de nevinovat incat crezi sincer ce debitezi acolo.

Dar te las in Latrina 3, ca atat stii. Iti doresc pensii platite de Dragneev si legi facute de Ciordache.

Eu ma duc in piata, imi iau si cainii, sa ma plateasca Soros. Acum, sincer vorbind, cum Dumnezeu puteti crede asa ceva? Cineva sa plateasca 30 de lei pentru un caine de pe strada? Dar deh, daca asa spune la Erteve, tre' sa fie adevarat. Ca doar le teveu nu minte!
Popor de retardati...
xmmm
20 nov 13:42
+0
VOTURI
-0
se vede ca esti userist si pdelist. daca erau ai tai la putere, voi infiintati o structura cu 1000 de angajati neamuri si platitori de taxe la partid. nu vreu sa te jugnesc si de aceia nu te numesc prost dar nu stii nici sa citesti. aceasta structura are rolul de a coodona activitatile din primarie si de a asigura legaturile rapide cu ceilalti factori implicati in actiune. ca sa intelegi si tu, daca te duce capul dincolo de slogane facebucuste: in los sa se vorbeasca cu 20 de persoane din tot ataitea departamente, se tine legatura cu o singura persoana dinprimarie. dar e greu pentru o minte odihnita sa priceapa ceva. tu numai cand strigi in piata esti ok. ca acolo este pe bani. sau nu?
mmmx
19 nov 22:21
+0
VOTURI
-0
"Serviciul va avea opt posturi, dintre care unul de conducere.

De asemenea, Serviciul va administra şi bugetul proiectului, va face analize de vânzări pentru a evalua proiectul din punct de vedere comercial, va dezvolta un plan de acţiuni de marketing şi PR, va monitoriza piaţa, va redacta materiale de prezentare, texte şi comunicate de presă, va asigura transportul la sol în cazul unor evenimente mari, va lua măsuri privind securitatea şi ordinea publică, precum şi siguranţa şi securitatea transportului aerian şi terestru în cazul unor delegaţii, va sprijini serviciul privat de pază la stadion şi va asigura servicii de ambulanţă prin serviciile specializate."

Deci, din 7+1 posturi, se vor asigura toate gogoritele insirate acolo: administrare bugete, HR, transport, paza privata terestra si aeriana, ambulante...

Sa ne rugam, oameni buni! Ca cu astia nu mai scapam cu viata...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE