Primăria Capitalei le răspunde bucureştenilor revoltaţi de tăierile de copaci: Vor fi plantaţi alţiiPrimăria Capitalei anunţă că în luna septembrie vor fi plantanţi alţi arbori în locul celor care s-au tăiat, precizarea fiind făcută după ce mai mulţi bucureşteni au acuzat că se taie arbori tineri şi după ce consilierii USB au cerut printr-o petiţie oprirea defrişării în Sectorul 1.

Taiere copaci Bucuresti
Tăiere copaci Bucureşti

"Precizăm că în luna septembrie vor fi plantaţi alţi arbori în locul celor care acum s-au tăiat, pentru că deveniseră un pericol pentru oameni. Cei care au acuzat că se taie copaci tineri şi sănătoşi sunt invitaţi la Primăria Generală pentru a vedea documentele care atestă că lucrurile nu stau aşa. În special în zona Kiseleff sunt arbori care nu s-au acomodat la clima şi poluarea zonei, din aceasta cauza aceştia s-au degradat, devenind un pericol pentru cetăţeni", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei.

Reacţia minicipalităţii vine după ce mai mulţi bucureşteni au sesizat faptul că în data de 6 iulie au fost tăiaţi copaci în parcul şi pe bulevardul Kisseleff. Şi consilierii Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) au transmis o petiţie conducerii Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti prin care cer oprirea toaletării şi a defrişărilor vegetaţiei din zona 1 a Capitalei, parcurile şi grădinile vizate fiind înscrise pe lista monumentelor istorice.

"Directia Generală de Mediu din PMB a avizat, din punct de vedere tehnic, această acţiune, în urma numeroaselor sesizări şi plângeri venite din partea asociaţiilor de locatari sau proprietari ori a cetăţenilor, deoarece aceşti arbori au devenit un pericol pentru populaţie : numai în ultima perioadă, şapte copii au ajuns la spital pentru că au fost loviţi de crengile desprinse din copaci iar un arbore a căzut, în timpul unei vijelii, peste o maşină", se precizează în comunicat.

Etichete: copaci, taiere copaci, taiere copaci bucuresti, toaletare copaci

0/6 COMENTARII
Marius
11 Jul 10:15
+0
VOTURI
-0
Retardatul asta care-si zice "cris" e chiar mai prost decat Clotide. Baiete, copacii care s-au uscat total sau partial se taie intai deasupra radacinii, apoi aceasta se scoate in cadrul altei operatiuni, concomitent cu plantarea unui copac tanar. Toaletarea presupune taierea ramurilor care cresc aiurea. Nu te duce capul deloc baiete, nu degeaba se tot iau astia de tine pe site-ul asta....Cand o sa pricepi ca esti prost si ar trebui mai degraba sa te abtii de la comentarii ?
Gogu
10 Jul 19:05
+0
VOTURI
-0
Cris, dobitocule, cineva ar trebui sa-ti rupa botul tie ! Mi se pare prioritara zdobirea unui bou ca tine, nu toaletarea arborilor sau repararea cladirilor. Dupa ce cretinii ca tine vor inceta sa respire, atunci ne putem apuca si de constructii/reparatii !
DEK
10 Jul 17:56
+0
VOTURI
-0
Sa nu-i dam si alte idei, ca vad ca la distrus e priceputa. Sau o avea un viceprimar cu o mana puternica.
Cris
10 Jul 13:59
+0
VOTURI
-0
Alo, Bucatareasa... sunt cateva sute de blocuri in Bucuresti, cu bulina rosie. La un cutremur peste 7 grade cad toate. Ce zici, le punem la pamant??
Florin
10 Jul 08:40
+0
VOTURI
-0
Cauti o sursa noua de bani?
Aici,poti sa faci repede bani!Suntem o echipa de viitor!Totul este testat si functioneaza!
Ai numai de câstigat!Nu ai nimic de pierdut!Vei avea sigur succes!Intra pe: bit.ly/293Uzt8
si vei afla mai multe detalii!Profita de aceasta oportunitate!
Cris
09 Jul 22:50
+0
VOTURI
-0
Bucatareasa in actiune. Prima mare isprava - toaletarea copacilor, din radacina. Ca are Sullea rabdare 10 ani sa creasca altii noi, la loc. Bravo Bucatareasa! Asteptam urmatoarea actiune - tot din radacina.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE