Primăria Capitalei montează PARAPEŢI pe Splaiul Unirii FOTOPrimăria Capitalei a început să monteze parapeţi de beton care să delimiteze carosabilul de râul Dâmboviţa, la intrarea dinspre centură spre București. Până acum au fost instalați 500 de metri de gard.

De asemenea, s-au montat parapeți până la târgul Vitan, zonă care aparține de municipalitate, potrivit bucureştifm.ro.

Nu se știe ce se întâmplă cu zona care aparține de județul Ilfov.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție în această zonă.

Reamintim că o persoană a murit și alte două au fost grav rănite, la începutul anului, după ce o mașină a căzut în râul Dâmbovița în zona Dudești-Vitan din București. De asemenea, o femeie în vârstă de 26 de ani a murit după ce a căzut cu mașina în râul Dâmbovița în zona târgului Vitan.

Etichete: Dâmboviţa, parapeti dambovita, parapeţi Splaiul Unirii, Splaiul Unirii

0/6 COMENTARII
gabriel
31 Jul 16:01
+0
VOTURI
-0
Poate eliberati si platanii plantati de dobitocul de Negoita, de pe malul Dimbovitei Biblioteca Nationala, care sint ingropati in beton si se usuca.
Toto
29 Jul 14:42
+0
VOTURI
-0
Nimeni nu spune adevarul: idiotii care au ajuns in Dambovita au ajuns din cauza vitezei excesive!
Mihai
28 Jul 14:27
+0
VOTURI
-0
S-a montat pe o portiune scurta, am vazut cu ochii mei. Veneam dinspre centura spre centru. De la jonctiunea cu DN4 a Centurii, cel putin in acea zona. Sa vedem cand se va finaliza absolut tot proiectul..
ileana
28 Jul 10:50
+0
VOTURI
-0
Se vor ridica apoi si benzile din cauciuc pentru reducerea vitezei ? Eu merg zilnic pe Splaiul Unirii si cred ca franarea si trecerea zilnica peste ele vor afecta autoturismul meu .
camelia
27 Jul 13:46
+0
VOTURI
-0
o porcarie mai mare ca asta n-am pomenit : zeci de pomi taiati cu bestialitate, un trotuar pe care nu se va putea circula si sfarsitul soferilor vitezomani, nu in Dambovita, ci cu oasele zdrobite.
Bogdan Albu
26 Jul 09:31
+0
VOTURI
-0
Nu s-a montat nimic, ce parapeti viseaza bucurestifm? Se face o peluza asa cum stie dl primar cu fata de doctorat, taiat jumatate din spatiul trotuarului, lasand pietonii expusi pericolelor din traficul rutier. Oricum, in caz ca cineva atinge bordura trotuarului, are toate sansele sa foloseasca peluza ca rampa de sarit in dambovita.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE